Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας για τις Εκλογές Οικοδόμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Μαγνησίας καλεί μαζικά τους οικοδόμους του νομού να δώσουν την παρουσία τους στις εκλογές του συνδικάτου οικοδομών και να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό «Αγωνιζόμενοι Οικοδόμοι».

Η εργατική τάξη της χώρας μας και ιδιαίτερα ο κλάδος των οικοδομών με ανεργία πάνω από 80% έχει χτυπηθεί βάναυσα από την πολιτική της ΕΕ-κυβερνήσεων-αφεντικών πολιτική της διάλυσης του παραγωγικού ιστού της χώρας και των μνημονίων. Γι αυτό χρειάζεται η ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος για να αναμετρηθεί νικηφόρα σε αυτόν τον πόλεμο που έχουν κηρύξει τα αφεντικά.

Για την έξοδο της χώρας μας από την ΕΕ και το ΕΥΡΟ, για την κατάργηση των μνημονίων και την μη αποπληρωμή του χρέους, για την ανασυγκρότηση της οικονομίας προς όφελος του λάου και όχι των αφεντικών.

Τώρα που διαλύονται οι αυταπάτες μιας ολόκληρης περιόδου, τώρα χρειάζεται η πιο πλατιά ενότητα των οικοδομών για να απομονώσουν αυτές τις δυνάμεις του χρεοκοπημένου εργοδοτικού συνδικαλισμού της ΓΣΣΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ που έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση διάλυσης του « ανυπάρκτου» πλέον «συνδικάτου οικοδομών».
Οι «αγωνιζόμενοι οικοδόμοι» πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούν στις καινούργιες απαιτήσεις της εποχής γι’ αυτό στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτό το ψηφοδέλτιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει