Ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ για το στολισμό της πόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μετά από την συνεχή συζήτηση για τον στολισμό της πόλης αλλά και για τις εκδηλώσεις της εορταστικής περιόδου οφείλουμε ως Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας να πάρουμε θέση, χωρίς να σημαίνει ότι η θέση μας αυτή νομιμοποιεί ή αποδέχεται ή συντάσσεται με καμία από τις όποιες απόψεις που εκφράζονται για τα θέματα αυτά. Η ΟΕΒΕΜ εκπροσωπεί πλειάδα Σωματείων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά στην περιοχή της Μαγνησίας, στηρίζει οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει για την πολιτιστική και οικονομική αναβάθμιση της περιοχής μας, υπηρετώντας την ενότητα καθώς και τις κοινωνικές ανάγκες.

Οι χιλιάδες κόσμος που θα επισκεφτούν την περιοχή μας αλλά και οι ντόπιοι πολίτες θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για προβολή της πόλης μας αλλά και του Νομού μας γενικότερα.

Τα αποτελέσματα αυτών των εκδηλώσεων πέρα από τη προβολή φέρουν και οικονομική ανάσα στις επιχειρήσεις της περιοχής μας, όπως ξενοδοχεία, εστίαση, αγορά. Μια περιοχή η οποία πλήττεται από υψηλό ποσοστό ανεργίας, κλείσιμο επιχειρήσεων, ερήμωση της ΒΙΟΠΑ και χιλιάδες κόσμος στα όρια της φτώχειας.

Στηρίζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια από οποιοδήποτε θέλει να αναβαθμίσει οικονομικά, τουριστικά και κοινωνικά την περιοχή μας. Άλλωστε πλέον η βαριά βιομηχανία της χώρας μας και της περιοχής μας είναι ο τουρισμός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει