Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α για τη στάση εργασίας των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι ο «ξαφνικός θάνατος» των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν το επόμενο βήμα μετά το «μαύρο» της Ε.Ρ.Τ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο της συνολικής αντίδρασης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις φασιστικές, αντισυνταγματικές και πραξικοπηματικές αποφάσεις της δικομματικής κυβέρνησης αποφάσισε:
Την προκήρυξη στάσης εργασίας την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου και συγκέντρωση των εργαζομένων στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα στις 12.30 το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

O Σύλλογός μας προκειμένου να συμμετέχει στο παραπάνω συλλαλητήριο, προκηρύσει συμπληρωματικά στάση εργασίας την ίδια μέρα, από τις 8.00 το πρωί εως τις 12.00 το μεσημέρι (και τις πρώτες τέσσερις ώρες για τις απογευματινές βάρδιες) ώστε να διευκολύνει όλους όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Την ημέρα εκείνη και ώρα 8.00 το πρωί από το Δημαρχείο του Βόλου θα αναχωρήσει λεωφορείο του συλλόγου μας για την Αθήνα.
Το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η νέα επίθεση της κυβέρνησης στις υπηρεσίες και Δομές της Αυτοδιοίκησης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας.

12: 00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει