Ανακοίνωση της Συσπείρωσης Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας “Απόστολος Πλαγεράς”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι εκλογές αντιπροσώπων των Δημοτικών Υπαλλήλων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια στους ΟΤΑ του Νομού μας ολοκληρώθηκαν και προσφέρονται για μια σειρά σημαντικών συμπερασμάτων.

Το πρώτο, ύστερα από πολλά χρόνια υπήρξε αυθεντικά μαζική συμμετοχή των συναδέλφων σε εκλογικές διαδικασίες, που άλλοτε διεξάγονταν <<μεταξύ συγγενών και φίλων>> και κομματικών στρατών.

Το δεύτερο, επικράτησε η άποψη του ακηδεμόνευτου δημοκρατικού συνδικαλισμού, ο οποίος έχει ως αποκλειστικό σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων, ιδιαίτερα σ΄αυτές τις δύσκολες συνθήκες για την αυτοδιοίκηση και τους Δήμους του Νομού. Αποδοκιμάστηκαν οι απόψεις του κομματικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού και του προσωπικού παραγοντισμού, οι οποίες υποστηρίχτηκαν από ετερόκλητες δυνάμεις στο κέντρο, αλλά και σε περιφερειακούς Δήμους.

Η Παράταξή μας, η Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων <<Απόστολος Πλαγεράς>> αναδείχθηκε με βάση τις ξεκάθαρες απόψεις της και τη συνεπή στάση της τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και το καθαρό πρόσωπό της, σε πρώτη δύναμη και με ποσοστά 50%, τόσο στην κάλπη των μονίμων, όσο και σε αυτή των αορίστου χρόνου υπαλλήλων.

Νιώθουμε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους συναδέλφους όλων των Δήμων , για την προσέλευση τους στις κάλπες , ευχαριστούμε δε ιδιαίτερα, όλους όσοι μας τίμησαν και μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο για την εκτίμηση στα πρόσωπα που πλαισίωσαν τα ψηφοδέλτιά μας. Το γεγονός ότι, στις εκλογές συμμετείχαν περισσότεροι συνάδελφοι είναι δείγμα της προσπάθειας του Συλλόγου μας να κινητοποιεί τα μέλη του.

Τους ευχαριστούμε όλους για την εκτίμησή τους και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αυτό το οποίο κάνουμε μέχρι τώρα, δηλαδή την ακριβοδίκαιη αντιμετώπιση των προβλημάτων τους μέσα στα υπηρεσιακά συμβούλια, αλλά και την έντιμη και ανυποχώρητη υπεράσπιση των αιτημάτων τους στην καθημερινή δράση του σωματείου.

Οι εκλογές για μας είναι η αφετηρία για μια συνολική αλλαγή του ρόλου του συλλόγου μας στα θέματα που απασχολούν όλους, μα όλους τους Δήμους του Νομού Μαγνησίας.

Το μέλημα μας είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ και για το σκοπό αυτό θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να υποχωρήσουν οριστικά και αμετάκλητα, μικροκομματικές και παραγοντίστικες αντιλήψεις που οδηγούν τους συναδέλφους σε απομάκρυνση και αποχή από τις συλλογικές διαδικασίες και τις κινητοποιήσεις μας .

Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, στο πλευρό όλων, χωρίς αφορισμούς και αποκλεισμούς γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στην κατάσταση που βιώνουμε τα προβλήματα είναι κοινά και δεν έχουν χρώμα.

Επισυνάπτουμε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Δεκεμβρίου 2014, ώστε ο καθένας να έχει πλήρη εικόνα και προσωπικά συμπεράσματα .

Α. TακτικοίYπάλληλοι:

Ψήφισαν 462 Λ/Α:37 Έγκυρα425
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Τ.Α. Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
<<ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΓΕΡΑΣ>>
209 ψηφοδέλτια (49.2%)
ΔΑΣ με 187 ψηφοδέλτια (44%)
Μεμονωμένες υποψηφιότητες: Καντόλα Ζ. 19 ( 4.5%) , Αθανασιάδου Σ. 10 (2.3%)

Β. Υπάλληλοι ΙΔΑΧ:

Ψήφισαν 196 Λ/Α:6 Έγκυρα 190
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Τ.Α. Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
<<ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΓΕΡΑΣ>>
98 ψηφοδέλτια (51.6%)
ΔΑΣ 86 ψηφοδέλτια (45.3%)
Μεμονωμένη υποψηφιότητα :Εμφιετζίδης Ι. 6 (3.1%)

Γ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ψήφισαν 658
Λ/Α 43
Έγκυρα 615
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Τ.Α. Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
<<ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΓΕΡΑΣ>>
307 ψηφοδέλτια (50%)
ΔΑΣ
273 ψηφοδέλτια (44.4%)
Μεμονωμένες υποψηφιότητες 35 ψηφοδέλτια (5.6%)

Εκλέγονται:

Α.στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Τακτικών Υπαλλήλων ένας αντιπρόσωπος με τον αναπληρωτή του από την <<Συσπείρωση>> και ένας με τον αναπληρωτή του από την ΔΑΣ.
Από τον συνδυασμό μας εκλέγεται η Στάχτου Θάλεια με αναπληρωτή τον Πανταζή Βαλάντη.

Β. στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων Αορίστου Χρόνου ένας αντιπρόσωπος με τον αναπληρωτή του από την <<Συσπείρωση>> και ένας με τον αναπληρωτή του από την ΔΑΣ.
Από τον συνδυασμό μας εκλέγεται ο Κατσιφός Γιώργος με αναπληρώτρια την Βαριάμη Ζωή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει