Ανακοίνωση της Φιλοζικής Ομάδας Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου (Φι.Ο.Β.) από την προηγούμενη Πέμπτη δεν βρίσκεται πλέον στο χώρο του Ελικοδρομίου που όλοι γνωρίζατε (Μ. Πολυτεχνείου με Ικάρων).

Δύο γείτονες με συστηματικές ενέργειες ακόμη και έκνομες (καθυβρίζοντας και απειλώντας γυναίκες εθελόντριες) μας υποχρέωσαν να αποχωρήσουμε και να μεταφερθούμε αλλού.

Προσωρινά τα ζώα που φιλοξενούνταν σε εκείνο το χώρο και ετύγχαναν φροντίδας δύο φορές την ημέρα, μεταφέρθηκαν προσωρινά σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Βόλου και κατόπιν σε ιδιόκτητους χώρους και σπίτια Εθελοντών, μέχρις ότου βρεθεί πρόσφορη και λειτουργική λύση για μία μόνιμη στέγη.

Οι συζητήσεις με τον Δήμο Βόλου και μάλιστα με τις αρμόδιες εμπλεκόμενες Αντιδημαρχίες συνεχίζονται, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της στέγης όλων αυτών των ζώων.

Συνεπεία όλων αυτών, ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι η λειτουργία μας αναστέλλεται προσωρινά και δεν μπορούμε να αναλάβουμε άλλα περιστατικά.

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας μόνον για χορηγίες, δωρεές και υιοθεσίες/φιλοξενίες στα ακόλουθα τηλέφωνα: 6931161420 (για έκτακτα περιστατικά) και 6975657105 (μόνο για υιοθεσίες/φιλοξενίες ζώων). Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook: Εθελοντές για τα αδέσποτα του Βόλου

Η Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Μελπομένη Ευθυμιάδου Μαρία Σέγκλια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει