Ανακοίνωση του Δήμου Βόλου για την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΥΑΜΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Υπό την απειλή επεισοδίων και τραμπουκισμών, με πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά τους γνωστούς περιθωριακούς της πόλης και μια χούφτας πολιτών που κινούνται με φθηνά, ιδιοτελή κίνητρα, συνεδριάζει την Τρίτη η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ προκειμένου να μπει επιτέλους μια τάξη και στο θέμα της άρδευσης, με την ορθολογιστική διαχείριση των νερών, στη βάση του Νόμου και της κοινής λογικής.

Τέτοιου είδους συμπεριφορές, υποκινούμενες από αμφιβόλου νομιμότητας Κινήσεις, τις οποίες φυσικά δεν αναγνωρίζουμε, αφού δεν υπάρχουν, είναι προφανές ότι δεν μπορούν να μας κάμψουν και να μας αποπροσανατολίσουν από το έργο μας.

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν, τόσο οι «θιγόμενοι» που βλέπουν τα προκλητικά τους προνόμια να θίγονται, όσο και εκείνοι που σπεύδουν άκριτα να τους παράσχουν πολιτική κάλυψη, ότι το ΝΕΡΟ είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, ανήκει σε όλους τους πολίτες και συνεπώς η διαχείρισή του πρέπει και θα γίνει με βάση το δημόσιο συμφέρον και μόνο.

Η ΔΕΥΑΜΒ υπό τη διοίκηση της σημερινής Δημοτικής Αρχής, υπάρχει και λειτουργεί, είτε στον τομέα της ύδρευσης και της αποχέτευσης, είτε σε αυτόν της άρδευσης, μα αποκλειστικό γνώμονα το κοινό συμφέρον, την εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ο δημόσιος και κοινωφελής χαρακτήρας της.

Δυστυχώς μέσα στα τόσα φαιδρά που καθημερινά βλέπουμε στην πόλη μας, έχουμε και αυτό: Πολίτες που θέλουν να έχουν το δικαίωμα και το απαράδεκτο προνόμιο της αποκλειστικής και ανεξέλεγκτης χρήσης του νερού, για ίδιον όφελος, να κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή για «ιδιωτικοποίηση» επειδή επιβάλλει νόμιμους όρους και προϋποθέσεις, ώστε να διασφαλιστεί το Δημόσιο συμφέρον! Ο καθένας ς μπορεί να συνάγει τα συμπεράσματά του!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει