Ανακοίνωση του ΚΙΝΗ.Μ.Α ΟΤΑ Μαγνησίας για τη δίκη Τσαλούχα και Καρυδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Καταγγέλλουμε τη δίκη – παρωδία των συναδέλφων Τσαλούχα και Καρυδάκη, με κατηγορητήριο την πρόκληση «κινδύνου για τη δημόσια υγεία με δόλο». Στην πραγματικότητα δικάζουν τη δράση σε κάθε ταξικό αγώνα. Δικάζουν καθέναν από εμάς που καθημερινά δίνουμε ταξικούς αγώνες μέσω της δράσης μας για την υπεράσπιση όλων όσων μας ανήκουν, της ίδιας μας της ζωής.

Η μη στήριξή τους από το ΔΣ του Συλλόγου μας, των εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, δείχνει, παρά τις πολιτικές διαφορές που υπάρχουν, πολιτική μυωπία και καιροσκοπισμό, έλλειμμα εργατικής αλληλεγγύης και αδυναμία κατανόησης των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σαν κλάδος, αλλά και σαν εργατική τάξη.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα τους που είναι και δικός μας.

Ενάντια σε κράτος και αφεντικά, που μέσω της δικαστικής εξουσίας για πολλοστή φορά χτυπούν τη ζωή μας, τη ζωή όλων των εργαζομένων και καταπιεσμένων.

Αυτή η δίκη και κάθε δίκη μπορεί να λυθεί μόνο στο δρόμο, με την αλληλεγγύη και τον αγώνα από όλα τα ταξικά αδέρφια μας.
Γιατί για εμάς νόμιμο και ηθικό, σωστό και δίκαιο, δεν είναι πάρα μόνο το κοινωνικά αναγκαίο: Το δίκιο του αγώνα.

Η ζωή μας δε φυλακίζεται στα όρια κλειστών διαδικασιών, αστυνομίας και αιθουσών δικαστηρίων. Κανένας κοινωνικός και εργατικός αγώνας δε ποινικοποιείται.

Αλληλέγγυοι προχωράμε με όραμα μια κοινωνία, όπου θα ορίζουμε εμείς τους όρους εργασίας, τους όρους της ζωής μας.

Όχι στην τρομοκράτηση της ζωής μας

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Καμία δίωξη σε κανένα συνάδελφο, συναγωνιστή, απεργό.

Απέναντι στο σύνθημα και πρακτική του γραφειοκρατικού συνδικαλισμού, “Αντισταθείτε μέχρι να πεθάνετε”, αντιτάσσουμε το σύνθημα, “Εξεγερθείτε μέχρι να τους ανατρέψουμε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει