Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου ξεκινώντας τη σύνδεση του με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας ανακοινώνει προς τα μέλη του τα ακόλουθα:

Η Πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα και συγκεκριμένα το Γραφείο του Εμπορικού Ακολούθου μας ενημερώνει σχετικά με την έκθεση

“INTERNATIONAL METAL WORKING, MOULD, AUTOMATION AND
WELDING TECHNOLOGIES FAIR”
(ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΧΥΤΗΡΙΩΝ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ)

Η έκθεση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Σμύρνη κατά τις ημερομηνίες 5-8 Μαρτίου 2015 .

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το αρμόδιο Υπουργείο της Τουρκίας η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.

Το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο μετά από σχετική επιλογή που θα γίνει.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 3-6 Μαρτίου 2015 (διαμονή 3 νυχτών).

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν αργότερο μέχρι τις 19.02.2015. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 24210-32780.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει