Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων “Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στο ίδιο έργο θεατές, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος, κάποιοι παίχτες θυμήθηκαν ότι η Νίκη τους χρωστάει λεφτά. Για άλλη μια φορά άρχισαν να σκάνε προσφυγές. Προσφυγές παιχτών που δεν μας νοιάζει αν άξιζαν τα λεφτά τους ή όχι!! Μας νοιάζει όμως ότι οι προσφυγές αυτές ασκούνται από παίχτες οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα της Νικάρας μας τις αγωνιστικές περιόδους μέχρι το 2011. Τις περιόδους αυτές που στις διοικήσεις βρισκόταν και πολλά «δικά» (ντόπια) μας παιδιά. Τα οποία βέβαια ισχυρίζονται πως έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους και μάλιστα έχουν αποδείξεις γι’ αυτό. Αποδείξεις που όμως κανείς δεν έχει δει.

Ποιοί είναι ψεύτες και απατεώνες… Οι παίχτες που κάνουν προσφυγές ενώ έχουν πληρωθεί, σύμφωνα με κάποιους ή μήπως αυτοί οι κάποιοι που δεν έχουν πληρώσει κανέναν; Σε όλη αυτή την παρωδία να προσθέσουμε και κάποιους επαγγελματίες οπαδούς, οι οποίοι έχουν μπερδέψει την ανιδιοτέλεια με το μεροκάματο και τους συνδέσμους με μπουτίκ. Οι οποίοι άχνα δεν βγάζουν γι’ αυτό το αμαρτωλό παρελθόν. Φαίνεται οι τότε συνθήκες τους ευνοούσαν και έκαναν και αυτοί χρυσές δουλειές.

Όλο αυτό το βρώμικο παρελθόν κυνηγάει δυστυχώς τη Νίκη μας. Κάποιοι λοιπόν επαγγελματίες οπαδοί επειδή έχουν χάσει πλέον μεροκάματο από την ΠΑΕ προσπαθούν με έμμεσο τρόπο να την χτυπήσουν και να την υπονομεύσουν. Με διάφορους ύπουλους τρόπους. Φωνάζουν για τα μάτια του κόσμου ότι η ΝΙΚΗ είναι μια και κρύβονται πίσω απ’ αυτή τη φράση, όμως με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι προωθούν κάτι άλλο.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί απ’ αυτούς έχουν συλληφθεί να παρακολουθούν εντός έδρας αγώνα της Νίκης απ’ την καφετέρια και να πηγαίνουν γήπεδο όταν παίζουν οι Ν.Α. Νίκης. Δεν είναι τυχαίο ότι το παραμάγαζο – μπουτίκ στο οποίο συχνάζουν όλοι αυτοί ανοίγει αμέσως μετά από κάθε στραβοπάτημα της ομάδας μας και παραμένει με τα ρολά ερμητικά κλειστά μετά από κάθε νίκη.

Σαν σύνδεσμος καλούμε όλους τους υγιείς οπαδούς και φιλάθλους της Νικάρας να τους απομονώσουν και να τους περιθωριοποιήσουν αυτούς τους λίγους και όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας για την πολυπόθητη άνοδο. Πλέον το όνειρο είναι πιο κοντά από ποτέ και τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Όποιος προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στην διαδρομή μας πολύ απλά δεν θα τον δούμε και θα τον πατήσουμε!!

Υ.Γ.1: Όσοι νομίζουν ότι θα παρουσιαστούν φαινόμενα στη Νίκη ανάλογα με του συμπολίτη κάποτε που έπαιζαν οι δυο Ολυμπιακοί μεταξύ τους, ο ΑΣΚ και ο Εθνικός, είναι απλά γελασμένοι… Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ είναι ΜΙΑ. Όποιος έχει άλλες απόψεις και επιδιώξεις θα εξοστρακιστεί…

Υ.Γ.2: Προειδοποιούμε ότι θα είμαστε αμείλικτοι και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα εναντίον όποιου χρησιμοποιεί το έμβλημα και τα διακριτικά του συνδέσμου μας για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς την προηγούμενη έγκρισή μας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει