Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Χρυσή Αυγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου για παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Χρυσή Αυγή αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια. η οποία συνιστά πρόκληση απέναντι στα δημοκρατικά αισθήματα των κατοίκων της πόλης μας. Η πρόκληση αυτή είναι ακόμη εντονότερη μιας και υπήρξε απόφαση της διακομματικής επιτροπής για το θέμα αυτό, με αντίθετο περιεχόμενο.

Η ΧΑ δεν είναι ένα κανονικό πολιτικό κόμμα. Πίσω από τον μανδύα του πολιτικού κόμματος κρύβεται μια ναζιστική συμμορία τραμπούκων η οποίοι σχεδιάζουν, οργανώνουν και εκτελούν εγκληματικές ενέργειες σε βάρος μεταναστών, ομοφυλόφιλων και των πολιτικών τους αντιπάλων.

Αυτή η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αποτελεί πρόκληση απέναντι στην δημοκρατική ιστορία του Βόλου, μιας πόλης που προσέφερε χιλιάδες αγωνιστές οι οποίοι πήραν μέρος στον αντιφασιστικό αγώνα του λαού μας στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης.

Δεν είναι η πρώτη φορά δυστυχώς που ο δήμαρχος της πόλης κλείνει το μάτι στον φασισμό.

Θυμίζουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο Βόλου αποτελεί ίσως το μοναδικό συμβούλιο μεγάλου δήμου στην χώρα μας, η πλειοψηφία του οποίου αρνήθηκε την έκδοση ψηφίσματος καταδίκης των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα.

Πολύ πρόσφατα παραχωρήθηκε χώρος δημοτικής ιδιοκτησίας στο Διμήνι για να γίνει συγκέντρωση των ναζιστών.

Για μια ακόμη φορά δυστυχώς αποδεικνύεται πως δεν ήταν τυχαία η επιλογή της ΧΑ να αποτελεί ο Βόλος την μοναδική μεγάλη πόλη της χώρας μας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της οποίας δεν πήρε μέρος ψηφοδέλτιο προσκείμενο σε αυτή, προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να υπάρξει το εκλογικό αποτέλεσμα που τελικά δυστυχώς υπήρξε.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου σε δημοκρατική επαγρύπνηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει