Ανακοίνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Aνεξάρτητα από την πολιτική του Γ. Παπανδρέου για την επιβολή του μνημονίου και τα δεινά που αυτό επισώρευσε στο λαό, οι τραμπουκισμοί του Μπέου και των μπράβων του στη συγκέντρωση του ΚΙΔΗΣΟ αποτελούν μια φασιστικού χαρακτήρα ενέργεια, την οποία καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο.

Ο Γ. Παπανδρέου μπήκε στη θέση του από τον Ελληνικό Λαό και για το συγκεκριμένο ζήτημα περισσεύουν τα νταηλίκια του Μπέου.

Η επίθεση αυτή δεν έχει καμιά σχέση με αυθόρμητες εκδηλώσεις αποδοκιμασίας στελεχών των μνημονιακών κομμάτων που συνέβησαν πριν μερικά χρόνια. Θυμίζουμε πως και τότε επισημαίναμε την διαφωνία μας με τέτοιους τρόπους εκδήλωσης της δικαιολογημένης λαϊκής οργής και καλούσαμε σε δημοκρατική πάλη για την ανατροπή.

Το σόου του τοπικού Μουσολίνι δεν έχει καμιά συνάφεια με τον αυθόρμητο χαρακτήρα αυτών των λαθεμένων αντιδράσεων του παρελθόντος. Ο Μπέος άρπαξε την ευκαιρία κατασκευής μιας θεαματικής πρόκλησης για να παραστήσει τον φιλολαϊκό τιμωρό απέναντι σε ένα πρόσωπο που δικαιολογημένα προκαλεί αποστροφή στον λαό, ποντάροντας στο γεγονός πως ο ευάλωτος χαρακτήρας του στόχου του θα δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής επιδοκιμασίας του δήμαρχου – τιμωρού.

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε επισημάνει στους δημοκρατικούς συμπολίτες μας πως στην περίπτωση του Μπέου πίσω από τον μανδύα της ακραίας γελοιότητας βρίσκεται τα απεχθές πρόσωπο του φασισμού.

Καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων αλλά και των δημοκρατικών πολιτών πρωτίστως είναι η πολιτική απομόνωση του προσώπου αυτού αλλά και των πρακτικών του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει