Ανακοίνωση του Τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Θλιβερά συναισθήματα γεννά η απίστευτη ανακοίνωση του κ. Πατσιαντά για την υπόθεση του αντιδημοκρατικού αποκλεισμού των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβουλών από τα θεσμικά όργανα του Δήμου Βόλου.

Μας προκαλεί κατάπληξη η, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μεταμόρφωση αυτού του δημοτικού συμβούλου σε θερμό υποστηρικτή της πιο αυταρχικής ερμηνείας των καλλικρατικών νόμων, τη στιγμή που η προεκλογική του εκστρατεία στηριζόταν στην καταγγελία του αντιδημοκρατικού περιεχομένου αυτής της μεταρρύθμισης.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει κενό στη νομοθεσία, το οποίο η ερμηνεία Μπέου- Πατσιαντά το καλύπτει με τρόπο που οδηγεί στην αλλοίωση της βούλησης των ψηφοφόρων, καθώς αποκλείει τη συμμετοχή της μεγαλύτερης ομάδας συμβούλων της αντιπολίτευσης σε επιτροπές, οργανισμούς και νομικά πρόσωπα του Δήμου.

Μας προξενεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση η ταχύτατη μετακόμιση του κ. Πατσιαντά στο στρατόπεδο των άκριτων υποστηρικτών των επιλογών του Μπέου.

Είναι δικαίωμά του να επιλέγει αυτοδιοικητικούς συμμάχους και πολίτικους φίλους.

Εμείς απλώς επισημαίνουμε πως η προφανής γελοιότητα της δήλωσης και της γενικότερης στάσης του στο μέτωπο της αντιμετώπισης της αυταρχικής εκτροπής που καθημερινά λαμβάνει χώρα στο Δήμο Βόλου, δεν εκθέτουν μόνο τον ίδιο αλλά και τον πολιτικό χώρο στον οποίο αναφέρεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει