Ανακοίνωση των μελών της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου

“«Αν ποτέ» υπάρξει θέμα διαδοχής, αυτή θα δρομολογηθεί αποκλειστικά και μόνο από τον Δήμαρχο Αχ. Μπέο”

Η ανακοίνωση των μελών της πλειοψηφίας, η οποία ακολουθεί και ενυπόγραφα, έχει ως εξής:

Με τεχνάσματα και ξεπερασμένες μεθόδους, 20ετίας τουλάχιστον, όπως οι πάτρωνές τους που κατάντησαν έτσι το Βόλο, τα χαλκεία της ενημέρωσης συνεχίζουν να επιχειρούν την υπονόμευση του έργου της υπό τον κ. Αχιλλέα Μπέο Δημοτικής μας Αρχής.

Έτσι αφού απέτυχαν οι προσφυγές σε κάθε πρόσφορη αρχή, θεμιτές ή όχι, με επώνυμες καταγγελίες και αναφορές και, κυρίως, με άθλιες ρουφιανιές, ήρθε η ώρα των γνωστών «ρεπορτάζ» που χρησιμοποιούνταν τις δεκαετίες του ’80 και του’90, μήπως και επιφέρουν την πολυπόθητη γι’ αυτούς αναταραχή στην ομάδα πλειοψηφίας, που συγκροτήθηκε με εντολή του Βολιώτικου λαού και αυτή ακριβώς θέλει να τιμήσει.

Η μία αφού μίλησε με περισσότερους από πέντε συμβούλους διαπίστωσε (!) ότι διαφωνούν με το ύφος και τις συμπεριφορές του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργου Μουλά.

Ο άλλος έχει εντοπίσει και τους «δελφίνους» στην απίθανη περίπτωση που ο Δήμαρχος μας, κ. Αχιλλέας Μπέος αναγκαστεί να αποχωρήσει για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την αυτοδιοίκηση.

Το αβάσιμο των ισχυρισμών και η γελοιότητα των δήθεν πληροφοριών είναι αυταπόδεικτες.

Εμείς ως μέλη της ομάδας πλειοψηφίας, ασχολούμενοι για πρώτη και τελευταία φορά με τέτοιου είδους παιδαριώδεις προβοκάτσιες, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι όχι απλώς δεν διαφωνούμε με τον τρόπο λειτουργίας του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά τον στηρίζουμε ανεπιφύλακτα.

Σε ό,τι αφορά τα φληναφήματα και τις αερολογίες περί διαδοχής και δελφίνων τονίζουμε ότι είναι τουλάχιστον φαιδρές, σαν κι αυτούς που τις αναφέρουν. Σε κάθε περίπτωση καθιστούμε γνωστό σε όλους ότι αν ποτέ – και υπογραμμίζουμε το «αν ποτέ» για τους γνωστούς διαστρεβλωτές και κακοήθεις, αφού πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα αποδοθεί Δικαιοσύνη – υπάρξει θέμα διαδοχής αυτή θα δρομολογηθεί αποκλειστικά και μόνο από τον Δήμαρχο και ηγέτη της αυτοδιοικητικής μας παράταξης Αχιλλέα Μπέο και κανένα άλλο.

11.jpg

22.jpg

33.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει