Ανανέωση χορηγικής συμφωνίας για τον Ατρόμητο


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 18:11

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Πηγή Ολύμπου». Η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» που θα κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας μας κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Με προμετωπίδα το σύνθημα « Από τον Όλυμπο το βουνό των θεών στο…ποτήρι σας» η εταιρεία «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» ολοκλήρωσε το 1993 την κατασκευή του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού που αντλείται από βάθος 250 μέτρων. Με βάση τα πλούσια χαρακτηριστικά του υπεδάφους, το φυσικό μεταλλικό νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξεπέραστης ποιότητας. Οι γεωλογικοί σχηματισμοί της περιοχής προσδίδουν πλούσια περιεκτικότητα του νερού σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία και διαμορφώνουν τη μοναδική του γεύση.

Μέλος της «GRGENESIS AE», η εταιρεία «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» διοικείται με επιτυχία από τον Περιστεριώτη επιχειρηματία κ. Νάσο Αβραμάκο γεγονός που καθιστά την ικανοποίηση μας για την επίτευξη της συνεργασίας ακόμη μεγαλύτερη.

Γέννημα -θρέμμα της πόλης μας, στη λαϊκή γειτονιά της Ζωοδόχου Πηγής, ο κ. Νάσος Αβραμάκος αποτελεί το πρότυπο του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία που οραματίστηκε και έκανε πράξη τον συνδυασμό της καλής ποιότητας των παροχών με το λιγότερο κέρδος.

Με σωστή στρατηγική και αξιοποίηση των στελεχών της ο όμιλος της «GRGENESIS AE» κατάφερε μέσα στα χρόνια της κρίσης να αυξήσει θεαματικά το υπαλληλικό προσωπικό της έχοντας ως «αιχμή του δόρατος» πρώτα τον εργαζόμενο και τελικό αποδέκτη τον πελάτη.

Η ίδια φιλοσοφία χαρακτηρίζει και την «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» που κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερο το καταναλωτικό κοινό εξασφαλίζοντας στο ακέραιο την υγιεινή και ασφάλεια του νερού μέχρι να φθάσει στο τραπέζι σας. Απόδειξη αυτής της εξέλιξης είναι η στρατηγική συνεργασία της «ΠΗΓΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ», με μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες την «PEPSICO», η οποία θα εμπορεύεται και θα τροφοδοτεί πλέον το πελατολόγιό της με τα προϊόντα της «ΠΗΓΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι εργαζόμενοι, σας συνιστούμε λοιπόν ανεπιφύλακτα το νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» που έρχεται από τα έγκατα του Ολύμπου, το βουνό των Θεών!

Καλή σας απόλαυση!”


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 18:13

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει