Αναστέλλονται οι αγώνες αυτοκινήτου και καρτ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020, 20:32


Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     


Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος μετά τα όσα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Η συγκεκριμένη αναφέρει τα εξής:

Οι αγώνες αυτοκινήτου κάθε μορφής σταμτούν προσωρινά λόγω Covid-19

Η ανακοίνωση της ΟΜΑΕ

«Οι αγώνες αυτοκινήτου και karting αναστέλλονται σε όλη την ελληνική επικράτεια, έπειτα από τη σημερινή (5/11) ανακοίνωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιβολή lockdown στη χώρα μας από τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/11) και για τις τρεις επόμενες εβδομάδες.

Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τα όσα εξέφρασε ο κ. Μητσοτάκης, ο γενικευμένος περιορισμός κυκλοφορίας στη χώρα μας ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, κάθε είδους δραστηριότητα του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού αναστέλλεται για όλο το μήνα Νοέμβριο – και μέχρι νεοτέρας.

Η ΟΜΑΕ εκφράζει στην κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σε όλους τους συμπολίτες μας θερμές ευχές για υγεία και υπομονή σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, καθώς και για τη γρήγορη βελτίωση των συνθηκών – που εκτός των άλλων θα επιτρέψει και την επάνοδο στις πίστες και στις Ειδικές Διαδρομές της χώρας μας».

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων λόγω Covid-19 σταματούν και οι αγώνες καρτ στην Ελλάδα


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020, 20:32Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει