Ανατέθηκε η επικοινωνία για Ελλάδα στην Active Media Group


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 14:17

Η Microsoft ανέθεσε στην εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Active Media Group, την επικοινωνιακή υποστήριξη του gaming επόμενης γενιάς του Xbox στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της ισχυρότερης κονσόλας παιχνιδιών που έχει κατασκευαστεί ποτέ από τη Microsoft – του Xbox Series X.

 

Η βραβευμένη Active Media Group με τα έμπειρα στελέχη της και την ειδίκευσή τους στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και της τεχνολογίας αναλαμβάνει τον στρατηγικό επικοινωνιακό σχεδιασμό και την υλοποίηση του ολοκληρωμένου προγράμματος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Xbox στην Ελλάδα.


Το ταχύτερο και πιο ισχυρό Xbox Series X

 

Η συνεργασία αυτή έρχεται ένα μήνα σχεδόν πριν την επίσημη κυκλοφορία των νέων κονσόλων επόμενης γενιάς της Microsoft, με τα χιλιάδες παιχνίδια από τις προηγούμενες γενιές της, που ταιριάζουν στο στιλ και τις απαιτήσεις κάθε gamer. Το ταχύτερο και πιο ισχυρό Xbox Series X και το Xbox Series S, το μικρότερο Xbox που κατασκευάστηκε ποτέ με επιδόσεις επόμενης γενιάς, θα λανσαριστούν παγκοσμίως στις 10 Νοεμβρίου.

 

Ανακαλύψτε την επόμενη γενιά παιχνιδιών κονσόλας με την ελευθερία να παίζετε τα παιχνίδια σας με τους φίλους σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε, με πρόσβαση σε πάνω από 1000 τίτλους από τέσσερις γενιές περιεχομένου και πάνω από 100 βελτιστοποιημένα για το Series X, από τις 10 Νοεμβρίου. Επίσης, επωφεληθείτε από παιχνίδια που είναι διαθέσιμα, τόσο στην κονσόλα όσο και στο PC, με την προσθήκη του Xbox Game Pass Ultimate, που διατίθεται με τιμή εκκίνησης 1 ευρώ τον πρώτο μήνα.


Xbox Series S, το μικρότερο Xbox που κατασκευάστηκε ποτέ με επιδόσεις επόμενης γενιάς


Με την οικογένεια κονσόλων Xbox επόμενης γενιάς και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και αξία με το Xbox Game Pass, καλούμε όλους να συμμετάσχουν στο Xbox για να ζήσουν την επόμενη γενιά του gaming.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, 14:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει