«Ανεπίτρεπτο να στοχοποιούνται εργαζόμενοι για να πληγεί η ομοσπονδία»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, 21:19

Οι εργαζόμενοι της ΕΠΟ με ανακοίνωση που εξέδωσαν εξέφρασαν την αντίδρασή τους για τη στοχοποίηση συναδέλφου τους. Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ομοσπονδίας τοποθετήθηκε για δημοσίευμα που αναφερόταν ονομαστικά στην κόρη του μέλους, Παναγιώτη Δημητρίου, με αφορμή την αναβολή της διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα αθλητικού site το οποίο αναφέρεται ονομαστικά σε υπάλληλο της Ομοσπονδίας και µέλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από το Δ.Σ. του ΣΥΕΠΟ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Οι υπάλληλοι της ΕΠΟ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους βάσει των αρμοδιοτήτων που τους έχουν εκχωρηθεί από την υπηρεσία. Φέρουν εις πέρας, ως οφείλουν, τις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα µε τα καθήκοντα τα οποία απορρέουν από τα τμήματα στα οποία ανήκουν. Η κάθε εργασία, έχει ως τελικό αποδέκτη τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, η οποία και λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις.

Θεωρούμε ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και πέρα από κάθε λογική και ηθική, να εμπλέκονται εργαζόμενοι σε δημοσιεύματα, τα οποία ως μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την Ομοσπονδία.

Το τελευταίο δημοσίευμα είναι το πιο πρόσφατο από µια σειρά παρόμοιου τύπου, τα οποία περιέχουν ανυπόστατα στοιχεία, είναι μειωτικά και προσβλητικά και στοχοποιούν ανθρώπους οι οποίοι κάνουν απλώς τη δουλειά τους.

Ως εδώ και µη παρέκει!

Για αυτή την τελευταία περίπτωση, όπως και για κάθε παρόμοια ενέργεια από δω και στο εξής, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός µας.

Κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι θα θελήσουν να εμπλέξουν επώνυμα ή ανώνυμα εργαζόμενους-μέλη µας σε οπαδικά παιχνίδια, θα βρεθούν αντιμέτωποι µε τον ΣΥΕΠΟ στα ελληνικά δικαστήρια».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020, 21:24

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει