Ανοίγει και πάλι το πρώτο επίπεδο του Πύργου του Άιφελ με τα μπαρ και τα εστιατόρια


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 15:34

Οι επισκέπτες του Πύργου του Άιφελ θα μπορούν και πάλι να απολαμβάνουν το ποτό τους, ακόμα και να χορεύουν, στο πρώτο επίπεδό του, το οποίο άνοιξε αυτή την εβδομάδα προσφέροντας τη μαγευτική θέα του Παρισιού κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

Ο πύργος είχε κλείσει στα μέσα Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού -το μεγαλύτερο διάστημα που παρέμεινε κλειστός μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο-, αλλά άνοιξε και πάλι για το κοινό στις 25 Ιουνίου.

Το πρώτο επίπεδό του, το οποίο βρίσκεται σε ύψος 57 μέτρων από το έδαφος, διαθέτει μπαρ και θα μπορεί να φιλοξενεί 300 με 350 επισκέπτες κάθε Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα, όταν θα υπάρχει ένας dj μέχρι τις 28 Αυγούστου, δήλωσε ο Πατρίκ Μπράνκο Ρουιβό, διευθυντής της εταιρείας διαχείρισης του Πύργου.

Παρόλο που όλοι οι επισκέπτες στον Πύργο υποχρεούνται να φοράνε μάσκες και να τηρούν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που υιοθέτησαν το εν λόγω μέτρο κατά την τελετή που διοργανώθηκε όταν το μνημείο άνοιξε και πάλι για το κοινό, στις 9 Ιουλίου.

Ο Πύργος του Άιφελ συνήθως συγκεντρώνει επτά εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, το 75% εκ των οποίων είναι ξένοι τουρίστες, αλλά, με τους περιορισμούς που εξακολουθούν να ισχύουν για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, οι περισσότεροι επισκέπτες στο εγγύς μέλλον αναμένεται να προέρχονται από τη Γαλλία.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, 15:36

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει