«Ανοησίες» το δημοσίευμα των Sunday Times για τον ΝαβάλνιΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, 02:16

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Νμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε το δημοσίευμα της βρετανική εφημερίδας The Sunday Times σύμφωνα με το οποίο επιχείρησαν να δηλητηριάσουν δύο φορές τον επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, ως ανοησίες, χρησιμοποιώντας μάλιστα έκφραση της αγγλικής αργκό .

«Παρόλα αυτά οι The Sunday Times, είναι ένα κυριακάτικο ανάγνωσμα, ρόμπα. Τι να σας πω. Υπάρχουν ψευδείς πληροφορίες, αλλά υπάρχουν και τέτοιες ειδήσεις, που θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει με μια τόσο περιεκτική λέξη. Υπάρχει μια τέτοια αγγλική λέξη bullshit, αυτό είναι λοιπόν bullshit. Δεν θα πω τίποτα άλλο», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Η εφημερίδα The Sunday Times στις 13 Δεκεμβρίου έγραψε ότι τον Ναβάλνι προσπάθησαν να τον δηλητηριάσουν δεύτερη φορά ενώ νοσηλευόνταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο του Όμσκ. Η εφημερίδα επικαλείται πηγές στα όργανα ασφαλείας της Γερμανίας οι οποίες «ανέφεραν στους συναδλεφους τους στην Βρετανία ότι άτομα που βρίσκονται πίσω από την δηλητηρίαση του Ναβάλνι, έκαναν μια ακόμη απόπειρα να τον δηλητηριάσουν στην στιγμή που βρίσκονταν σε τεχνητό κώμα, πριν τον μεταφέρουν στο αεροσκάφος» που τον μετέφερε στο Βερολίνο


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020, 02:16Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει