Ανοικτή συζήτηση με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα στο Δημαρχείο Βόλου

Για θέματα καθημερινότητα, που αφορούν σε θέματα συμπεριφοράς και αντιμετώπισης ανθρωπίνων σχέσεων, την Τετάρτη 31 Μαϊου και ώρα 7.30 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες για θέματα καθημερινότητας που αφορούν σε θέματα συμπεριφοράς και αντιμετώπισης ανθρωπίνων σχέσεων θα έχει ο Βολιώτης στην καταγωγή Δημήτρης Σούρας σε ανοικτή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαϊου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Βόλου.

Ο Δημήτρης Σούρας αρχικά θα αναπτύξει το θέμα «Ελλάδα η νέα ασθενής», ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Θα δοθούν απαντήσεις σε θέματα που αφορούν ψυχικές ασθένειες και συγκεκριμένα το άγχος, την κατάθλιψη, τις φοβικές νευρώσεις, τις ψυχώσεις, τις σεξουαλικές διαστροφές και γενικότερα τις επικίνδυνες διαταραχές.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.

Ο Δημήτρης Σούρας γεννήθηκε το 1952 στο Βόλου και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και εξειδικεύθηκε στην ψυχιατρική σε νοσοκομεία της Αθήνας και του εξωτερικού. Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής και είναι διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Μετροπόλιταν» στην Αθήνα. Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων σχετικών με θέματα ψυχικής υγείας και κοινωνικής συμπεριφοράς. Έχει γράψει και κυκλοφορούν «Ψυχή μου άρρωστη»(2010 – Κάκτος), «Ψύχωση» (2009 – Κάκτος), «Από τη βία στη βία» (2007 – Κάκτος), «Κατά- τη – θλίψη» (2006 – Κάκτος), «Μάνα Γκρέκα» (2006 – Κάκτος), «Πατέρας – αφέντης» (2006 – Κάκτος), «Φοβοφοβίες» (2006 – Κάκτος), «Άγχος» (2006 – Κάκτος).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει