Ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα«Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή» υπογραμμίζει το ΚΚΕ, το οποίο πραγματοποιεί ανοιχτές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα.

– Στην Αθήνα, την Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 19:30, στην πλατεία Συντάγματος, θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

– Στη Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λάρισα, στην κεντρική πλατεία, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στα Γιάννενα, στην κεντρική πλατεία, την Πέμπτη 27 Μαΐου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στο Ηράκλειο Κρήτης: Στην πλατεία Αλικαρνασσού, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στον Βόλο, στην παραλία, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 20:00, θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λιβαδειά, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Χαλκίδα, στην προβλήτα του Αγ. Νικολάου, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 20:00, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στη Σάμο, στο Καρλόβασι, την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 19:00, στην πλατεία Αγ. Δημητρίου («Μικρή Πλατεία») θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στα Τρίκαλα, την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 20:00, θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Λαμία, στην πλατεία Ελευθερίας, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 20:00, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Άμφισσα, στην πλατεία Λαού, την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 19:30, θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Καβάλα, το Σάββατο 29 Μαΐου, θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στο Κιλκίς, το Σάββατο 29 Μαΐου, θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Ρόδο, το Σάββατο 29 Μαΐου, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Ικαρία, την Κυριακή 30 Μαΐου, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

   Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει