Ανοιχτή έκδοση για την Toyota Supra με 500 ίππουςΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 17:15

Στη δημιουργία μιας πρωτότυπης έκδοσης του sportcar της γκάμας της προχώρησε η ιαπωνική φίρμα. Πρόκειται για την GR Supra Sport Top, η οποία φέρει αφαιρούμενη οροφή και εκπληκτική ισχύ. 

Το εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο της Toyoτα ακολουθεί τη φιλοσοφία των targa μοντέλων, με την οροφή να αφαιρείται και στη θέση της να τοποθετούνται δύο πάνελ σε 3D μορφή. Επίσης προστέθηκαν επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, μια τεράστια πίσω πτέρυγα, carbon spoiler, αγωνιστικού τύπου διαχύτης, μεγαλύτερες ζάντες και κεραμικά φρένα.

Ενισχύσεις έγιναν σε σασί, αναρτήσεις και πλαίσιο, με τον εξακύλινδρο 3.0 λίτρων κινητήρα, ο οποίος προέρχεται από την BMW, να αποδίδει πάνω από 500 ίππους.

Η GR Supra Sport Top είχε προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση SEMA του Λος Άντζελες. Το σαλόνι αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας κι έτσι οι Ιάπωνες αποκάλυψαν ψηφιακά το αυτοκίνητο.

Στην παραγωγή είναι δύσκολο να το δούμε. Αν ωστόσο πάρει την έγκριση, θεωρείται βέβαιο πως θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και για επιλεγμένες αγορές.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 17:15Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει