Αντιγραφή χειρόγραφου κειμένου μέσω του Google Lens


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 22:21

Μια νέα πολύ χρήσιμη λειτουργία προστέθηκε στο εργαλείο της Google. Το Google Lens πλέον έχει τη δυνατότητα να βλέπει μέσω το χειρόγραφο κείμενο και να το μετατρέπει σε ψηφιακό κείμενο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για αντιγραφή/αποκοπή/επικόλληση απευθείας από τη φωτογραφία του κειμένου.

 

Αν έχετε συνδεθεί με τον Google Chrome τόσο στο κινητό σας, όσο και στον υπολογιστή σας, μπορείτε απευθείας να επιλέξετε το χειρόγραφο κείμενο από τη φωτογραφία, να πατήσετε “copy to computer” και στη συνέχεια να κάνετε “paste” στον υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πανεύκολα να μεταφέρετε χειρόγραφες σημειώσεις στον υπολογιστή σας, χωρίς να χρειάζεται να γράφετε κείμενο από την αρχή.

 

Για να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα του Google Lens, πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση του Google Chrome και στις δυο συσκευές (κινητό – υπολογιστής) και να έχει εισέλθει με τον ίδιο λογαριασμό Google.

 

 

 

Παράλληλα προστέθηκε και λειτουργία “Listen” στο Lens, που σας επιτρέπει να μάθετε πώς ακριβώς προφέρονται οι λέξεις που ακούγονται στο κείμενο που διαβάζετε. Δείτε το παραπάνω βίντεο για να μάθετε πώςλ λειτουργεί.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 22:21

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει