Αντιπροσωπεία των Οργανώσεων Μαγνησίας του ΚΚΕ στη Σκόπελο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αντιπροσωπεία των Οργανώσεων Μαγνησίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Κώστα Στεργίου αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για Σκόπελο, για να βρεθεί στον τόπο της καταστροφής από την μεγάλη νεροποντή στο νησί και η οποία προκάλεσε μεγάλε ζημιές, λόγω της ανυπαρξίας έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ λίγο πριν την αναχώρηση χρειάζεται η Κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών, αλλά και την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων του νησιού. Τόνισε ότι η ανυπαρξία έργων υποδομής και αντιπλημμυρικής προστασίας στην Σκόπελο είχαν ως αποτέλεσμα οι ζημιές να είναι τεράστιες και πρόσθεσε ότι είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε να παρθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από την δημοτική αρχή, ώστε να αρχίσουν να προχωρούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση έργων προστασίας και αντιπλημμυρικής προστασίας. Πρόταση, που απορρίφθηκε από την πλειοψηφία τη δημοτικής αρχής.

Ωστόσο αυτό που προέχει σήμερα είναι η άμεση αποκατάσταση των ζημιών και η άμεση ενίσχυση των λαϊκών οικογενειών και ιδίως των αυτοαπασχολούμενων του νησιού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει