Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας: Να σταματήσουν οι διώξεις των αντιφασιστών αγωνιστών

Κάλεσμα για σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια του Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Αντιφασιστική Κίνηση Μαγνησίας στηρίζει τον αντιφασίστα αγωνιστή που δικάζεται σήμερα, εκφράζει την αλληλεγγύη της, ζητά την αθώωσή του και καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης το πρωί έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου.

Το Δεκέμβριο του 2012 ομάδα φασιστών νεοναζί επιτέθηκε σε ομάδα αντιφασιστών, μέλος της οποίας ήταν και ο διωκόμενος, και αφού δεν κατάφερε να τους αντιμετωπίσει κατέφυγε σε μηνύσεις.

Η κυβέρνηση και το κράτος διατυμπανίζουν την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, εξισώνοντας το ναζισμό με όσους αγωνίζονται για δημοκρατικές ελευθερίες, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται να καταστείλουν -με εξοντωτικές διώξεις πολλές φορές- μόνο όσους τους αμφισβητούν και τάσσονται απέναντί στην εξουσία τους (και βέβαια η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει σ’ αυτούς).

Την απάντηση θα την πάρουν από το αντιφασιστικό κίνημα που δεν θα υποχωρήσει ούτε μπροστά στις απειλές της εγκληματικής συμμορίας των φασιστών-ναζιστών ούτε και απέναντι στις διώξεις του κράτους. Ενωμένοι υπερασπιζόμαστε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, ενωμένοι αγωνιζόμαστε ενάντια στο φασισμό και ότι τον γεννάει.

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον διωκόμενο αντιφασίστα και σε όλους τους αγωνιστές που βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης. Συγκέντρωση στις 9:00μμ στα Δικαστήρια του Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει