Αντιφασιστική πορεία: Τετάρτη 18/9, 6μμ, πλ. Ελευθερίας, Βόλος

Να ξαναβάλουμε τους φασίστες στις τρύπες τους!

Αντιφασιστική πορεία: Τετάρτη 18/9, 6μμ, πλ. Ελευθερίας, Βόλος

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

Σε μια περίοδο που ορθώνονται μαχητικές κοινωνικές αντιστάσεις απέναντι στην μνημονιακή πολιτική που διαλύει τις ζωές μας, καταστρέφει το μέλλον μας, οδηγεί χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία, το μακρύ χέρι του συστήματος, η συμμορία της Χρυσής Αυγής, αναλαμβάνει δράση. Υπό την προστασία των μηχανοκίνητων ταγμάτων του ακροδεξιού υπουργού Δένδια, αξιοποιώντας την προβολή που τους παρέχουν τα κυρίαρχα ΜΜΕ, οι χρυσαυγίτες αποθρασσύνονται και μετά τους μετανάστες στρέφονται πλέον και κατά των αγωνιστών της Αριστεράς, παίζοντας τον βρώμικο ρόλο που το αστικό πολιτικό σύστημα τους έχει παραχωρήσει.

Μετά την δολοφονική επίθεση κατά μελών του ΚΚΕ την προηγούμενη βδομάδα στο Πέραμα, η χτεσινοβραδινή δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες στο Κερατσίνι, αποδεικνύει ότι σήμερα κάθε ενδοιασμός απέναντι στο μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα είναι όχι μόνο λανθασμένος, αλλά και επικίνδυνος. Τα οπλισμένα χρυσαυγίτικα χέρια που υψώνονται κατά μεταναστών και αγωνιστών, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασηκωθούν. Η αντιμετώπιση των φασιστών σε αυτή τη χώρα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε εξ ολοκλήρου στην «αμερόληπτη» δικαιοσύνη και στην «δημοκρατική λειτουργία» της ελληνικής αστυνομίας. Το κίνημα στο δρόμο πρέπει να δώσει τη δική του απάντηση.

Το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα καλεί σε αντιφασιστική πορεία σήμερα Τετάρτη 18/9, στις 6.00μμ στην πλατεία Ελευθερίας, στο Βόλο. Για να ξαναβάλουμε τους φασίστες στις τρύπες τους!

Βόλος, 18/9/2013

Μπορεί επίσης να σας αρέσει