Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 12:08

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης, Αναστασία Χαραμή 

Αντιφασιστική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη μπροστά από το Εφετείο Αθηνών με τους συγκεντρωμένους να αναμένουν τις ποινές που θα επιβάλει το δικαστήριο στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

«Όλοι κι όλες 11.30 π.μ. στο Εφετείο! Το χρωστάμε στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Στην ίδια την Ιστορία. Να τσακίσουμε το φασισμό και τις αιτίες του!» αναφέρει το κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Δεν είναι αθώοι».

Το κάλεσμα κάνει μάλιστα μια μικρή αναδρομή στη μαζική συγκέντρωση της προηγούμενης Τετάρτης, μια από τις μεγαλύτερες αντιφασιστικές συγκεντρώσεις.

«Μια βδομάδα μετά, έφτασε η ώρα για την ανακοίνωση των ποινών για τους χρυσαυγίτες. Μεσολάβησε το χθεσινό show του Λαγού μαζί με τον ακροδεξιό δικηγόρο Κωνσταντίνο Πλεύρη, τα γελοία ελαφρυντικά των φασιστών και προκλητικές τοποθετήσεις. Αποκορύφωμα αποτέλεσε η σημερινή του αδερφού και συνηγόρου του Ν. Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια, που ισχυρίστηκε πως την ιστορία τη γράφουν οι λύκοι κι όχι μέλισσες» αναφέρει το κάλεσμα.

«Απαιτούμε να επιβληθούν στην εγκληματική οργάνωση οι μέγιστες προβλεπόμενες ποινές και να μη χορηγηθεί καμία αναστολή!» καταλήγει.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 12:19

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει