Απάντηση – επίθεση Αχ. Μπέου στην ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜΒ

Από το γραφείο Tύπου του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη… μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την ακατανόητη επίθεση του εκπρόσωπου του απερχομένου Δημάρχου στη ΔΕΥΑΜΒ, σε βάρος του κ. Αχιλλέα Μπέου με αφορμή το γεγονός ότι για δεύτερη φορά κατέστησαν ανίκανοι να ολοκληρώσουν μια διαδικασία, την οποία οι ίδιοι δρομολόγησαν!

Για το συγκεκριμένο, λοιπόν, γεγονός, δηλαδή της ενοικίασης, και όχι αγοράς, 25 αυτοκινήτων, για τις ανάγκες της επιχείρησης αντί του ιλιγγιώδους ποσού του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων δώδεκα (1.312.000) χιλιάδων, πληροφορήθηκαμε ότι άκαρπος απέβη και ο δεύτερος διαγωνισμός και ότι γι’ αυτό ευθύνεται, ο Μπέος, τα «παπαγαλάκια» του, ο Γκαίμπελς, η φρασεολογία της Χρυσής Αυγής, οι εξωγήινοι και όλοι οι άλλοι, εκτός από τους προδήλως ανίκανους και άχρηστους που ανέλαβαν τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τόσο απλά και κατανοητά, που ελπίζουμε ότι θα τα καταλάβουν και θα τα απαντήσουν, αν μπορούν, τα στελέχη της απερχόμενης Αρχής:

Πρώτον, με ποιες διαδικασίες προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός; Δεν έγινε πρώτα μια έρευνα αγοράς για να δουν αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις εκπλήρωσης των όρων που θα έθεταν και αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι; Συγκεντρώθηκαν και εξετάστηκαν όλα τα επιμέρους τεχνικά οικονομικά στοιχεία;

Δεύτερον, επειδή θεωρούμε ως αυτονόητο ότι όλα αυτά έγιναν, οι όροι του διαγωνισμού καθορίστηκαν έτσι ώστε να μην ελκύουν το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για συμμετοχή; Όπως συνέβη και στον πρώτο διαγωνισμό, όπου ας σημειωθεί, για την αξιοπιστία του κ. Σκοτινιώτη και των συνεργατών του, δεν είχε εκδηλωθεί η παρέμβαση, υπέρ της πόλης και των πολιτών, του κ. Αχιλλέα Μπέου!

Τρίτον, μήπως τελικά η παρέμβαση Μπέου, με απόλυτο σεβασμό στους θεσμούς και τη διαφάνεια, που άλλοι δήθεν υπερασπίζονται, ματαίωσε κάποιες άλλες διαδικασίες, που ενδεχομένως να εξελίσσονταν και δεν γνωρίζαμε; Και είναι ερώτημα, πιστεύουμε εύλογο, αν δεχθούμε ως βάσιμη την κατηγορία κατά Μπέου, ότι δηλαδή η παρέμβασή του απέτρεψε τις εταιρίες να συμμετάσχουν! Τι δηλαδή θα τις εμπόδιζε να το κάνουν σε μια καθόλα σύννομη και διαφανή διαδικασία;

Τέταρτον, για τις δημοπρασίες – ανέκδοτο για την προμήθεια καυσίμων, που αφήνουν ακίνητα τα απορριμματοφόρα, φταίει ο Μπέος;

Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε κανένα λόγο να κατανοήσουμε και να σεβαστούμε τον πόνο και τη θλίψη των επαγγελματιών της αυτοδιοίκησης και της πολιτικής, εν όψει του πολιτικού ταμείου Ανεργίας.
Μαχόμαστε ασυμβίβαστα υπέρ του πολίτη και της πόλης, παρά το λυσσαλέο και βρόμικο πόλεμο που δεχόμαστε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Από τον απερχόμενο αριστοκράτη της πολιτικής την Τετάρτη θα περιμέναμε όχι τέτοιες φαιδρές ανακοινώσεις – «καταγγελίες», αλλά την «κάθοδό» του στις εκατοντάδες των συμπολιτών μας, που κάτω από τα παράθυρα του γραφείου του εκλιπαρούσαν για λίγα κηπευτικά που μοίραζαν οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών. Για λίγη ανθρώπινη στήριξη. Έστω και αν το φαινόμενο δεν ανταποκρίνεται στην υψηλή αισθητική του…

Διαβάστε επίσης:

Μαυρογιάννης: Η λάσπη του κ. Μπέου. Άκαρπος και ο 2ος διαγωνισμός της ΔΕΥΑΜΒ για τη χρονομίσθωση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει