Απάντηση Μουλά στην δήλωση Παπατόλια για τον Διευθυντή της ΚΕΚΑΝΑΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Πιστεύω, ότι ο κ. Παπατόλιας δεν θυμάται καλά τα γεγονότα, που αφορούν το θέμα των αποδοχών του τότε διευθυντή της ΚΕΚΑΝΑΜ. Τόσο ο κ. Κοκκίνης, όσο και εγώ είχαμε καταγγείλει τις υψηλές αποδοχές στελεχών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας χαρακτηρίζοντάς τους σαν golden boys. Μάλιστα ο εν λόγω διευθυντής είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα στον κ. Κοκκίνη λες και δεν έπαιρνε τόσες χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Κοκκίνης και εγώ ουδέποτε ψηφίσαμε τέτοιου ύψους αποδοχές, για τον απλούστατο λόγο, ότι οι αποφάσεις για τις αποδοχές των υπαλλήλων των νομικών προσώπων της Νομαρχίας δεν περνούσαν από το Νομαρχιακό Συμβούλιο αλλά μόνο από τα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών.

Πάντως, για να επανέλθω στο σημερινό θέμα, ο κ. Μπέος έχει απόλυτο δίκιο διότι σύμφωνα με το εκκαθαριστικό μηνιαίων αποδοχών, ύψους 5.478,55 ευρώ του διευθυντή ΚΕΚΑΝΑΜ, που παρουσίασε, αυτό αποτελεί κόλαφο για τον κ. Παπατόλια. Το γεγονός, ότι επί θητείας των κκ Σκοτινιώτη και Πρίντζου γινόταν η ίδια διασπάθιση χρημάτων δεν μειώνει το βάρος των ευθυνών του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει