Απάντηση Μπουκώρου στους πέντε Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

“Αποδεικνύοντας ανησυχητικό έλλειμμα δημοκρατικής ευαισθησίας… Μάλλον στραβά ξεκινούν”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση – απάντηση του Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου σε ανακοίνωση – απάντηση των 5 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με απογοήτευση πληροφορήθηκα ότι εμπνευστές του αποκλεισμού μου από τη σύσκεψη των συνεταιριστικών φορέων της Μαγνησίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι οι ίδιοι οι συνάδελφοί μου βουλευτές του Νομού μας. Το ομολογούν με ανακοίνωσή τους. Αποδεικνύοντας ανησυχητικό έλλειμμα δημοκρατικής ευαισθησίας δεν μπαίνουν καν στον κόπο να εξηγήσουν τους λόγους του αποκλεισμού μου.

Το γεγονός ότι είναι πέντε οι Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ελέω εκλογικού νόμου- έναντι εμού, ενδεχομένως τους δημιουργεί ψευδαισθήσεις ισχύος. Ας μην αυταπατώνται όμως. Εκπροσωπούν λιγότερους από 4 στους 10 πολίτες. Αν πιστεύουν ότι σπουδαία θέματα όπως τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων μπορούν να επιλυθούν με στενόκαρδη κομματική προσέγγιση μάλλον στραβά ξεκινούν.

Η ατυχής έμπνευση να με αποκλείσουν από τη σύσκεψη δε μειώνει τις ευθύνες του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος προήδρευσε μιας κομματικής συνάντησης στο υπουργείο. Εκείνος, τουλάχιστον, δεν μπορεί να επικαλεστεί το ελαφρυντικό της απειρίας.

Τέλος, η πρόθεσή μου για συνεργασία με όλους για το καλό της Μαγνησίας είναι πάντα δεδομένη.

Χρήστος Μπουκώρος
Βουλευτής Μαγνησίας
της Νέας Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα:

Απάντηση στον Χρ. Μπουκώρο από τους συνάδελφούς του Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Επιστολή διαμαρτυρίας Μπουκώρου στον υπουργό Λαφαζάνη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει