Απάντηση Μ. Πατσιαντά στον Γ. Μουλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την απάντηση του επικεφαλής της ομάδας Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. Βόλου στην ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ.

Κύριε Μουλά,
Αυτό που συνέβη στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της περασμένης Δευτέρας πράγματι είχε μικρή διάρκεια στην εκτέλεσή του, αλλά δεν μπορούσε να έχει μεγαλύτερη, γιατί έτσι ήταν προσχεδιασμένο. Μπορεί, λοιπόν, να ήταν χρονικά μικρό, αλλά άφησε μόνιμες τραγικές επιπτώσεις σε βάρος των θεσμών, τους οποίους εσείς και ο κ. Μπέος πολύ συχνά ξεχνάτε να προασπίσετε και διαρκώς τους ευτελίζετε.

Το ποιοί το οργάνωσαν και εκτέλεσαν εύκολα το αντιλήφθηκαν οι πολίτες. Αντί να σιωπήσετε, εξακολουθείτε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη τους και εκτίθεσθε ακόμη περισσότερο. Οφείλω να υπενθυμίσω ότι από τη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας αποχώρησε μαζί με τους συμβούλους των μειοψηφιών και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής σας Γιώργος Πράττος, ο οποίος έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι δεν γνωρίζει τους δράστες, ότι δεν συμφωνεί μ’αυτό που συνέβη και διάφορα άλλα.

Δυστυχώς για εσάς, τον κ. Μπέο και την παραταξή σας, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο Πράττος είναι στενός φίλος των δύο δραστών. Επειδή λοιπόν ο κ. Πράττος είναι στενός συνεργάτης του κ. Μπέου και δικός σας, θα σας συνιστούσα «κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Τέλος, οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας φέρατε το θέμα του Κανονισμού Άρδευσης εκτός ημερήσιας διάταξης, πέντε λεπτά πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, καταπατώντας, κατά την προσφιλή τακτική σας, τον δημοτικό κώδικα και τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. ΄Ετσι, επιβεβαιώσατε για μία ακόμη φορά στην μέχρι τώρα θητεία σας ότι φαίνεται να έχετε πάρει διαζύγιο από τη δημοκρατία. Ας πάψετε λοιπόν να την επικαλείστε, αφού στην πράξη δεν την εφαρμόζετε.

Διαβάστε περισσότερα:

Γ. Μουλάς προς Πατσιαντά, Παπατόλια και Νάνο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει