Απάντηση Προέδρου Εμπ/λων Βόλου και Ν. Ιωνίας προς Εμπ. Συλ/γο

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΛΟΥ & Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΙΩΛΚΟΥ 50, 4ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ – ΒΟΛΟΣ
Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ – ΣΕΣ
Με δυσάρεστη έκπληξη βλέπουμε πως το Δ.Σ. του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ, προσπαθεί να απαντήσει μονομερώς στο συνδεσμό μας, επειδή είμαστε κάθετα αντίθετοι στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και στην καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μας απο τη Τρόικα και τη συγκυβέρνηση.
Φυσικά, το χείριστο παράδειγμα συμπεριφοράς της εργοδοσίας απέναντι στους εργαζόμενους στα Μάρκετ Αρβανιτίδης, που δεν ανήκει στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, καταλαβαίνει κάθε πολίτης ότι είναι μέσα στο πλαίσιο των γενικότερων σοβαρών προβλημάτων των Εμποροϋπαλλήλων του Νομού μας. Αλλά με λύπη μας δεν διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κάποια θέση του για τα υπόλοιπα προβλήματα που παραθέσαμε στην ανακοίνωσή μας, όπως ανασφάλιστη εργασία στα καταστήματα ένδυσης και υπόδυσης, και στους μισθούς πείνας που δίνονται στους εργαζομένους.
Επαναλαμβάνουμε, ότι την αντίθεση μας στην εργασία τις Κυριακές την εφαρμόζουμε πιστά και δεν κάνουμε βήμα πίσω, όπως κάνουνε άλλοι που φωνάζουνε σε κανάλια και ραδιόφωνα την διαφωνία τους στο ζήτημα των Κυριακών, ενώ στο τέλος υποχωρούνε με την πρόφαση “αφού ψηφίστηκε τώρα σκύβουμε το κεφάλι” .Στους άδικους νόμους των μνημονίων αντιστεκόμαστε μέχρι την κατάργηση τους.
Τέλος ευχάριστα εκπληχθήκαμε που το Δ.Σ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ δήλωσε “Σε μια τόσο δύσκολη για όλους περίοδο θα περίμενε κανείς ότι οι δυο Σύλλογοι θα ήταν ενωμένοι προκειμένου μαζί να διεκδικήσουμε από τον Αντιπεριφερειάρχη μια αρνητική απόφαση για τις Κυριακές.”
Το “ΜΑΖΙ” ήταν η πρώτη φορά που προτάθηκε (γιατί άραγε;) μέσα από αυτήν την ανακοίνωση σας κύριοι του Δ.Σ. ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ, αφού μέχρι τώρα αποφασίζετε χωρις καμία πρότερη διαβούλευση με εμάς τους συνεργάτες σας, οπως μας ονομάζετε στα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Περιμένουμε την πρόσκλησή σας σε διαβούλευση με τον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας για να αντισταθούμε μαζί όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας :”όλοι (έμποροι και υπάλληλοι) αποφασίζουμε και θέλουμε ένα ανθρώπινο ωράριο στην αγορά μας. Σας περιμένουμε λοιπόν να πάμε όλοι μαζί ενάντια στα σχέδια τους που μας καταστρέφουνε.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΛΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει