Απάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντά σε παρέμβαση του Κώστα Ζουράρι«Δεν είναι βιαιότητα να έρχεται μια κυβέρνηση και να υλοποιεί αυτό το οποίο, με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο, είπε προεκλογικά και το έθεσε στην κρίση του ελληνικού λαού. Δεν είναι βιαιότητα, είναι δημοκρατία», απάντησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς στην ομιλία που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις, κατά τη συζήτηση του διϋπουργικού νομοσχεδίου, στην Ολομέλεια. «Νομίζω πως όταν μετά δει την ομιλία του ο κ. Καθηγητής θα αξιολογήσει και αυτός ότι τον αδικεί η σημερινή παρουσία και τα λεγόμενα του», σχολίασε ο κ. Γεωργαντάς.

Είχε προηγηθεί στο βήμα ο κ. Ζουράρις ο οποίος αφού, εκ προοιμίου είπε πως θα απαντήσει με επιστημονικό τρόπο «στην κυρία που τους έβγαλε τρελούς» (σ.σ. κοιτώντας προς τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας), ανέφερε ότι «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη καύλα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Συμβούλευσε δε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «μαντζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Πηγή: AΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019, 00:08

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει