Απέσυραν την αστυνομική προστασία του Γιώργου Τράγκα

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 01:16

Απέσυραν την αστυνομική προστασία του Γιώργου Τράγκα

Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέσυρε το απόγευμα του Σαββάτου την προσωπική φρουρά του γνωστού δημοσιογράφου και αρχηγού του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργου Τράγκα.

Η εντολή που ήρθε από την Διεύθυνση Αστυνομίας στους δύο αστυνομικούς του, υποστηρίζει ότι δεν είναι πλέον προστατευόμενος στόχος.

Δείτε το έγγραφο:

Όπως μεταδίδει το site crashonline, η εντολή του πρωθυπουργού δίνεται μετά από πολιορκία της οικίας του Γιώργου Τράγκα από τέσσερα αυτοκίνητα, με ένοπλους κουκουλοφόρους αγνώστους.

Όπως έμαθαν χθες οι δικηγόροι του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», δεν υπήρχε καμία μήνυση του κου Σκέρτσου στην Εισαγγελία, ούτε εντολή σύλληψης του Γιώργου Τράγκα. Το καυτό ερώτημα είναι ποιοι ήταν οι ένοπλοι κουκουλοφόροι που έζωσαν το σπίτι του επί 24 ώρες.

Η Κρατική Ασφάλεια απάντησε χθες σε δικηγόρο του Κινήματος ότι υπάρχει μόνο μία καταγγελία, και ότι θα κληθεί ο Γιώργος Τράγκας να δώσει εξηγήσεις.

Από χθες με εντολή του πρωθυπουργού αποσύρθηκε η ασφάλειά του και εκφράζονται φόβοι από την οικογένειά του ότι το περιβάλλον του Μαξίμου σχεδιάζει απόπειρα εναντίον του. Αυτό ενισχύουν διάφορα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον έρχεται σε επαφή και με άτομα του υποκόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει κοινοποιήσει απόρρητο έγγραφο επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Τράγκα ότι συντρέχουν στο πρόσωπο του ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε το έγγραφο:

Ήδη οι συνήγοροι του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» ενημερώνουν τόσο τις Διεθνείς Δημοσιογραφικές Ενώσεις όσο και διάφορες ξένες προσωπικότητες.

Πηγή: crashonline


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, 01:22

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει