Απεβίωσε ένας από τους επτά διασωληνωμένους ασθενείς από το Ραπτόπουλο ΑγράφωνΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 17:16

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ένας από τους επτά διασωληνωμένους κατοίκους από το χωριό Ραπτόπουλο του δήμου Αγράφων στην Ευρυτανία, που είχαν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Λαμίας, της Πάτρας και της Χαλκίδας, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 59 ετών.

Αυτήν τη στιγμή, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο χωριό υπάρχουν 16 ασυμπτωματικά κρούσματα, εκτός των ήδη διασωληνωμένων ασθενών.  

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αιτία της καραντίνας στην οποία τέθηκε το χωριό Ραπτόπουλο Αγράφων, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, φέρεται να είναι το πανηγύρι της 1ης Νοεμβρίου των Αγίων Αναργύρων στα Λεπιανά.

Σύμφωνα με ορισμένους κατοίκους, κατά τον εορτασμό υπήρξε μεγάλη προσέλευση πολιτών από τα γύρω χωριά και το Καρπενήσι, καθώς και μικροπωλητών που κατέφθασαν στο χωριό από το Αγρίνιο. Σε αυτό το πανηγύρι, με βάση καταγγελίες, δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας, ενώ οι περισσότεροι δεν φορούσαν ούτε μάσκα.

Οι κάτοικοι θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό έως τις 15 Δεκεμβρίου, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράταση των μέτρων. Η αστυνομία από χθες έχει τοποθετήσει κορδέλες απαγορεύοντας την είσοδο και την έξοδο από το χωριό.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, 17:18Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει