Απευθείας αγορά κωδικών και συνδρομών PlayStation, Xbox, Blizzard και Twitch μέσα από την εφαρμογήΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020, 21:23

Η Τράπεζα Πειραιώς έκανε διαθέσιμη μια νέα υπηρεσία Απόκτησης Ψηφιακού Περιεχομένου, μέσω της οποίας οι χρήστες e-banking της τράπεζας μπορούν να προμηθευτούν άμεσα κωδικούς για τις υπηρεσίες των PlayStation, Xbox, Blizzard και Twitch.

 

Συγκεκριμένα, ο χρήστης μέσω της επιλογής “νέα συναλλαγή” μπορεί πλέον να προχωρήσει στο νέο μενού “Ψυχαγωγία και Ψηφιακό Περιεχόμενο”, που θα βρει είτε στην εφαρμογή Winbank για κινητά, είτε μέσω web. Εκεί θα εμφανιστούν οι 4 νέες επιλογές: Sony, Microsoft, Blizzard και Twitch. Αυτές περιλαμβάνουν τα εξής προϊόντα:

 

Blizzard

 • Blizzard Battle.net Digital Code 20 EUR GR
 • Blizzard Battle.net Digital Code 50 EUR GR
 • Blizzard Battle.net Digital Code 100 EUR GR

 

Microsoft

 • Microsoft Xbox Giftcard ESD 5 EUR
 • Microsoft Xbox Giftcard ESD 10 EUR
 • Microsoft Xbox Giftcard ESD 15 EUR
 • Microsoft Xbox Giftcard ESD 20 EUR
 • Microsoft Xbox Giftcard ESD 25 EUR
 • Microsoft Xbox Giftcard ESD 30 EUR
 • Microsoft Xbox Giftcard ESD 50 EUR
 • Microsoft Xbox Giftcard ESD 75 EUR

 

Sony

 • Sony PSN digital code 20 EUR GR
 • Sony PS+ digital code 3 months 24,99 EUR GR
 • Sony PSN digital code 50 EUR GR
 • Sony PS+ digital code 12 months 59,99 EUR GR

 

Twitch

 • Digital Code 15 EUR
 • Digital Code 25 EUR
 • Digital Code 50 EUR

 

H διαδικασία είναι γνώριμη για όσους ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους ή χρησιμοποιούν αντίστοιχη υπηρεσία. Ο κωδικός έρχεται στο δηλωμένο κινητό και έπειτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εκάστοτε ψηφιακό κατάστημα για να λάβετε το ανάλογο αντίτιμο. Για παράδειγμα εξαργυρώνοντας τον κωδικό που θα λάβετε σε κάποιο από τα καταστήματα PlayStation, Xbox, Blizzard, Twitch, πιστώνετε στον εκάστοτε λογαριασμό σας το αντίστοιχο ποσό, με το οποίο μπορείτε να κάνετε αγορές παιχνιδιών και υπηρεσιών.


Οι τρόποι άμεσης απόκτησης τέτοιων κωδικών έως τώρα ήταν διαθέσιμοι μόνο μέσω συναλλαγών με καταστήματα του εξωτερικού. Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης απόκτησης μέσω του Winbank και παράλληλα, κάποια ελληνικά καταστήματα ξεκίνησαν να αποστέλουν κωδικούς άμεσα, κατόπιν αγοράς, αποστέλλοντας τον κωδικό απευθείας στη δηλωμένη διεύθυνση email. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα καταστήματα για περαιτέρω λεπτομέρειες.Ακολουθεί η επίσημη περιγραφή από το site της Τράπεζας Πειραιώς:

 

«Απόκτηση Ψηφιακού Περιεχομένου (Digital Content) μέσω winbank


Με τη νέα υπηρεσία πληρωμών «Ψυχαγωγία και Ψηφιακό περιεχόμενο» μπορείτε να πραγματοποιήσετε  την πληρωμή σας μέσω winbank web banking και winbank mobile app, και να αποκτήσετε ηλεκτρονικούς κωδικούς για τις αγαπημένες σας πλατφόρμες παιχνιδιών και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

 

H πληρωμή για την απόκτηση ψηφιακών κωδικών περιεχομένου Ψυχαγωγίας (Digital Content) πραγματοποιείται μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών winbank web banking & winbank mobile app της Τράπεζας Πειραιώς με χρέωση του λογαριασμού σας ή της κάρτας σας έκδοσης της Τράπεζας Πειραιώς*.


Ποιους αφορά

Η νέα υπηρεσία πληρωμών αφορά όλους τους χρήστες της winbank. Είτε είστε λάτρεις του gaming και των προϊόντων ψυχαγωγίας, είτε απλώς θέλετε να κάνετε κάποιο δώρο, μπορείτε να αποκτήσετε τον ψηφιακό κωδικό της αρεσκείας σας, πραγματοποιώντας την πληρωμή σας μέσω winbank web banking ή του winbank mobile app.


Για ποιες κονσόλες και ποιους ψηφιακούς κωδικούς είναι διαθέσιμη η υπηρεσία πληρωμών:

 

Στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας πληρωμών Digital Content μπορείτε σε πρώτη φάση, να αποκτήσετε άυλες κάρτες ψηφιακού περιεχομένου των SONY (PlayStation), MICROSOFT (Xbox) και BLIZZARD.


Πώς λειτουργεί

Ο τρόπος πραγματοποίησης της πληρωμής είναι απλός: από όπου και αν βρίσκεστε και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μπαίνετε απλώς στη winbank και επιλέγετε από το μενού ΑΓΟΡΕΣ & ΑΙΤΗΣΕΙΣ &> ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ, «Ψυχαγωγία & Ψηφιακό περιεχόμενο». Αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω του winbank mobile app, επιλέγετε από το μενού ΝΕΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ> «Ψυχαγωγία και ψηφιακό περιεχόμενο»*.

 

Η πληρωμή μπορεί να ολοκληρωθεί με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας εκδόσεως της Τράπεζας Πειραιώς ή με χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού, πάντα με την ασφάλεια της winbank.


Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πληρωμής σας, σας αποστέλλεται αυτόματα ο ηλεκτρονικός κωδικός του παρόχου ψηφιακού κωδικού μέσω SMS (στο κινητό που έχετε δηλώσει στη winbank) και email. Ακολουθώντας τις οδηγίες του παρόχου, ενεργοποιείτε τον κωδικό και απολαμβάνετε το αγαπημένο σας προϊόν ψυχαγωγίας!

 

* Η αγορά ολοκληρώνεται μέσω της εταιρείας Euronet Card Services ΑΕ Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής , η οποία ενημερώνεται για την πληρωμή σας άμεσα.»

 

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει