Αποκάλυψη για το εσωτερικό του ελληνικού υπεραυτοκινήτου CHAOS


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 22:14


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     


Ένα νέο video έδωσε στην δημοσιότητα η ελληνική εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive η οποία έχει ανακοινώσει πως σε λίγους μήνες θα έχει έτοιμο το πρώτο ελληνικό πρωτότυπο υπεραυτοκίνητο με την ονομασία CHAOS.

Ήδη η εταιρεία, έχει αποκαλύψει σχεδιαστικές λεπτομέρειες του μοντέλου, όπως το πίσω και εμπρός μέρος, τις εξατμίσεις, τα φωτιστικά σώματα κ.ά. ενώ έχει κάνει γνωστό πως τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει θα είναι εξωτικά, όπως zylon, μαγνήσιο, τιτάνιο, carbon κ.ά.

Τα καθίσματα του CHAOS...

Ψηφιακό και διαδραστικό

Πλέον η Spyros Panopoulos Automotive, αποκαλύπτει και το εσωτερικό του CHAOS, το οποίο θα είναι Το εσωτερικό του CHAOS θα υπακούει και στις χειρονομίες του οδηγού…ψηφιακό αλλά και διαδραστικό. Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες είναι απλό αλλά προχωρημένο σχεδιαστικά και θα θυμίζει έντονα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Εσωτερικά κυριαρχούν το μαύρο και χρυσό χρώμα, ενώ όπως θα προσέξετε η πλευρά του συνοδηγού έχει μία μεγάλη οθόνη αφής η οποία και αυτή θα είναι διαδραστική.

Να σημειώσαμε πως το  CHAOS θα εφοδιάζεται με ένα V10 μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 3.998 κ.εκ.το οποίο θα αποδίδει 3.000 ίππους στις 12.000 σ.α.λ.


Διαβάστε επίσης: CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός

 

Δείτε το σχετικό video και αφήστε την φαντασία σας να ταξιδέψει…

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020, 22:14Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει