Αποκαθιστά τις ζημιές από την πρόσφατη θεομηνία σε Σκιάθο και Σκόπελο η Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης και καθαρισμού το οδικού δικτύου στη Μαγνησία

Μετά τις καταστροφές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις 21 και 22 Αυγούστου και με το έντονο κύμα βροχοπτώσεων να δημιουργεί προβλήματα στην προσβασιμότητα περιοχών σε Σκιάθο και Σκόπελο, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, επιδεικνύοντας αντανακλαστικά άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος, προχώρησε στην δρομολόγηση των απαιτούμενων εργασιών.

Οι εργασίες προβλέπουν την άμεση άρση των καταπτώσεων, την αποκατάσταση της προσπελασιμότητας του επαρχιακού δικτύου των Νησιών και την επισκευή των ζημιών των δρόμων ώστε να επανέλθει γρήγορα κι αποτελεσματικά η κανονικότητα της οδικής προσβασιμότητας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Σποράδων.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Έπειτα από ανάλογες εργασίες που διενεργήθηκαν στη νησιωτική Μαγνησία καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ξεκίνησαν ήδη εργασίες διαγράμμισης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ηπειρωτικής Μαγνησίας, αρχής γενομένης από το επαρχιακό οδικό δίκτυο Αλμυρού καθώς και στο κεντρικό οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου του Πηλίου. Παράλληλα, εργασίες κοπής χόρτων κι απομάκρυνσης των φερτών υλών διενεργούνται στις οδικές αρτηρίες Αγριάς – Δράκειας και Άνω Λεχωνίων – Αγ. Λαυρεντίου, οι οποίες θα συνεχιστούν στο δευτερεύον οδικό δίκτυο των Δήμων Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου, καθώς έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο πρωτεύον. Εργασίες, τέλος, που κρίνονται σημαντικές για την ομαλή κι άνετη οδική πρόσβαση στην περιοχή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει