ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από το blog Voliotaki ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Μαγνησίας

ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ θρίλερ απανωτών αναρτήσεων, ξαγρύπνησε τον επιμελητηριακό κόσμο

Την διαδικτυακή αγρυπνία των επιμελητηριακών προκάλεσε χθες βράδυ σειρά απανωτών αναρτήσεων και αποκαλύψεων, από το δημοφιλές blog της πόλης Voliotaki, το οποίο, στηριζόμενο σε έγγραφα, αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος Κόγιας, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, μετέχων της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου και πρόεδρος της Ένωσης Περιπτερούχων Μαγνησίας, επιμελήθηκε και συνέγραψε βιβλίο σχετικό με την ιστορία του Επιμελητηρίου, επί πληρωμή.

Τις αποκαλύψεις μάλιστα συνόδευαν και δύο έγγραφα και πιο συγκεκριμένα τα εντάλματα πληρωμής, με την υπογραφή του νυν προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Ηλία Τσαμπαρδούκα, καθώς και ερωτήματα σχετικά με τα κριτήρια επιλογής του κ. Κόγια για την συγγραφή του εν λόγω βιβλίου.

Σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, μιας και όπως υποστηρίζουν υποψηφίοι όλων των ψηφοδελτίων, τέτοιου είδους ερωτήματα, ακόμα και όταν τίθενται από ανώνυμα blogs, πρέπει να απαντώνται, ειδικότερα εφόσον συνοδεύονται από έγγραφα, όπως στην περίπτωση του blog Voliotaki και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για την πλειοψηφία των μελών του Επιμελητηρίου.

Την συγκεκριμένη ανάρτηση του blog Voliotaki μπορείτε να διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει