ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Παιχνίδια”, γνωστού επιχειρηματία, στις πλάτες του Δημοσίου και των Βολιωτών

Ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, της περιουσίας όλων μας, αποτελούν τα δημόσια κτήματα, οικόπεδα δηλαδή, τα οποία ανήκουν στην κυριότητα και διαχείριση του ελληνικού κράτους και τα οποία, βεβαίως, από τη φύση τους, υπάρχουν για να εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον.

Σίγουρα όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την αξία της ύπαρξής τους, πολλές φορές όμως, δε σεβόμαστε το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν θα θέλαμε να συμβεί ποτέ στη δική μας ιδιοκτησία.

Δυστυχώς, όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι ανέκαθεν υπήρχαν και υπάρχουν οι γνωστοί “Ελληνάρες”, οι οποίοι αδιαφορώντας παντελώς για το κοινό καλό, προσπαθούν να επαυξήσουν την περιουσία τους, μη λογαριάζοντας το παραμικρό και βεβαίως, χωρίς να παρεμποδίζονται, τις περισσότερες φορές, από τους κρατικούς μηχανισμούς.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καταπάτηση κάθε είδους δημοσίου κτήματος και η εκμετάλλευσή τους με σκοπό κάποιοι να γίνονται όλο και πλουσιότεροι, εμείς δε, οι υπόλοιποι, όλο και πιο φτωχοί.

Υπεύθυνο για την διαχείριση και προστασία των δημοσίων κτημάτων στη χώρα μας είναι το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και πιο συγκεκριμένα η υπαγόμενη σ’ αυτό Κτηματική Υπηρεσία. Στην πόλη του Βόλου, λοιπόν, υπάρχει, μεταξύ πολλών άλλων, και ένα σημαντικό ακίνητο, το οποίο είναι δημόσιο κτήμα και άρα ανήκει, σύμφωνα με το Νόμο, στην αποκλειστική ιδιοκτησία και διαχείριση του Δημοσίου.

Στο συγκεκριμένο ακίνητο, ένας ιδιώτης, γνωστός επιχειρηματίας και χαρακτηριστικός “Ελληνάρας”, όπως λέμε παραπάνω, έχει παρεισφρύσει, εδώ και πολλά χρόνια και το χρησιμοποιεί ανενόχλητος, εξάγοντας σημαντικότατα κέρδη από αυτό.

Η αρμόδια μάλιστα Κτηματική Υπηρεσία, όπως γράφετε ευρέως, αν και εστράφη εναντίον του, ενεργώντας όλες τις νόμιμες ενέργειες, κάποια στιγμή έπαψε να ασχολείται, όπως και για ένα μεγάλο ακόμα μέρος καταπατημένων εκτάσεων στην Μαγνησίας, με αποτέλεσμα την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του προϊσταμένου της υπηρεσίας, τη διενέργεια Ε.Δ.Ε., την διαθεσιμότητα και φυσικά την άμεση αντικατάστασή του.

Η τοποθέτηση άλλης υπαλλήλου στην εν λόγω θέση αλλά και η έκθεση της οικονομικής επιθεωρήτριας Θεσσαλίας, Κωνσταντίνας Χατζηθωμάογλου, μέσω της οποίας αποκαλύπτονται αρκετά από τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, συνοδεύονται από έναν αγώνα δρόμου για τη διεκδίκηση από το Δημόσιο των νόμιμων δικαιωμάτων του. Προς τούτο μάλιστα έχουν επιβληθεί αποζημιώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Έχουν όμως εισπραχθεί;

Πρόκειται για ξεκάθαρα “παιχνίδια”, γνωστού επιχειρηματία, στις πλάτες των Δημοσίου και των Βολιωτών.

Όσο για τις δημιουργηθείσες απορίες;

Η αποκάλυψη… ΕΡΧΕΤΑΙ από το e-Volos.gr…!!!

Θα επανέλθουμε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει