Αποκατάσταση και βελτίωση των υποδομών του παιδικού σταθμού Σκιάθου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Συνεχίζονται καθημερίνα οι παρεμβάσεις του Δήμου Σκιάθου στο παιδικό σταθμό με σκοπό την αποκατάσταση των ατελειών και τη βελτίωση των υποδομών του κτιρίου έτσι ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να αποκτήσουν ένα σύγχρονο και ασφαλές κτίριο.

O Δήμος Σκιάθου και η Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε στην αλλαγή του δικτύου ύδρευσης και στην επαναλειτουργία δύο παιδικών τουαλετών που παρέμεναν κλειστές για χρόνια, αποκατέστησε τις ηλεκρικές ατέλειες με καινούργιο πίνακα παροχής ρεύματος, προχωρά στο βάψιμο του εσωτερικού και του προαύλιου χώρου του κτιρίου, έχει ήδη έξοπλίσει τον παιδικό σταθμό με τα απαραίτητα για τα παιδιά παιχνίδια ενώ σύντομα αναμένεται η αντικάτασταση της κουζίνας με καινούργιο και σύγχρονο εξοπλισμό. Επίσης έχουν ήδη παραληφθεί 25 στρώματα coco-mat.

Επιπλέον αναμένεται η επισκευή και αντικατάσταση των μονάδων κλιματισμού, η αποκατάσταση του στέγαστρου στο προαύλιο χώρο του κτιρίου όπως και η εγκατάσταση περίφραξης.

Όλα τα έργα και οι επισκευές στο παιδικό σταθμό πραγματοποιούνται από τα συνεργεία του Δήμου Σκιάθου, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η τεράστια συνεισφορά της κα Γιαννούλας Κοκολιού και των εκπαιδευτικών όπως και η βοήθεια των γονέων των παιδιών που από τη πρώτη μέρα βρίσκονται στο πλευρό των εκπαιδευτικών αλλά και των συνεργείων του Δήμου Σκιάθου.

Οι παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με στόχο πολύ σύντομα τα παιδιά της Σκιάθου να παραλάβουν ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλές κτίριο.

Αρωγός ακόμα σε αυτή τη προσπάθεια ήταν η εταιρεία Coco-mat με τους κυρίους Παύλο και Μιχάλη Ευμορφίδη να προσφέρουν 25 στρώματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει