Αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου του Αλμυρού

Ζητά με αναφορά ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Αλμυρού με την ενίσχυση των δυνάμεων της ΜΟΜΑ ζητά με αναφορά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.

Η αναφορά του Βουλευτή αναφέρει τα εξής: «Πρόσφατα έγινα αποδέκτης έγγραφης αναφοράς του Δημάρχου Αλμυρού κ. Κ. Εσερίδη, σχετικά με την ανάγκη άμεσης συνδρομής προωθητικών μηχανημάτων για την αποκατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αλμυρού επλήγη από τις πρόσφατες καταιγίδες, δυσχεραίνοντας τις καθημερινές εργασίες των κατοίκων της περιοχής. Ο Δήμος διαθέτει μόλις ένα προωθητικό μηχάνημα με αποτέλεσμα να καθυστερεί η αποκατάσταση του οδικού δικτύου. Για αυτό το λόγο χρειάζεται η άμεση συνδρομή της ΜΟΜΑ και των μηχανημάτων της.

Εκ των ανωτέρω, συνάγεται ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οφείλει να ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα του Δήμου και να μεριμνήσει για την έγκαιρη αποκατάσταση του οδικού δικτύου μίας περιοχής με ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στον πρωτογενή τομέα της Μαγνησίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει