Αποκριές στην Δράκεια Πηλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η Δράκεια» διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Μαρτίου, καρναβαλικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 3ημερου εορτασμού των Αποκριών στην Δράκεια.

Πιο συγκεκριμένα, Σάββατο 1η Μαρτίου, ώρα 3:00 μ.μ., κάτω πλατεία: Οι «κουδουνάδες» ανοίγουν τις Απόκριες με τραγούδι, πηλιορείτικο νταούλι και ζουρνά όπως παλιά! Θα ακολουθήσουν παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και αλευρώματα!

Στην συνέχεια διασκεδάζουμε όλοι μαζί σ’ ένα Παραδοσιακό γλέντι με χορούς απ’ όλη την Ελλάδα! Νταούλι, ζουρνάς και γκάιντα θα μας συντροφεύουν! Την ορχήστρα αποτελούν οι Νίτης Λαυρέντης (ζουρνάς), Ζεράι Στέφανος (γκάιντα) και Λύτρα Αναστασία (κρουστά). Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και τα χορευτικά τμήματα Αγριάς – Δράκειας.

Ζεστό κρασί και αναμμένες φωτιές θα συμπληρώνουν Αποκριάτικό σκηνικό!

Κυριακή 2 Μαρτίου, ώρα 9:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο παραδοσιακό γλέντι με την λαϊκή ορχήστρα «Τα παιδιά από την Αργαλαστή» στο κοινοτικό καφενείο «Ο Πλάτανος» όπου και θα βραβευτεί ο καλύτερος μασκαράς.

Φορέστε το μεγαλύτερο σας χαμόγελό, την καλύτερη διάθεση και ελάτε να ταρακουνήσουμε την πλατεία της Δράκειας! Σας περιμένουμε σε μια ζεστή παραδοσιακή γιορτή!

unnamed.jpg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει