Απολογείται σήμερα ο Στάθης ΠαναγιωτόπουλοςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021, 08:58

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα Δευτέρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε στα κρατητήρια τα Χριστούγεννα όπου παραμένει κρατούμενος. Σε βάρος του παρουσιαστή και μουσικού παραγωγού έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης, έως και 10 ετών.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA η Σταυρούλα Πρίλη, δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που υπέβαλε μήνυση εναντίον του επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Δύο νέα ροζ βίντεο

Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα ροζ βίντεο. «Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δύο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπά τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγουν να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021, 08:58Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει