«Απολύτως λογική η απόφαση αναβολής των αγώνων με Ατρόμητο και ΑΕΛ»Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 20:15

Οι αντιδράσεις που υπήρξαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ για την αναβολή του αγώνα της με τη Λαμία, λόγω δέκα κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της ομάδας της Φθιώτιδας, έφεραν αντίστοιχη ανακοίνωση κι απ’ την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, η οποία χαρακτήρισε απολύτως λογική την απόφαση που πάρθηκε για να μην γίνουν για λόγους ασφαλείας τα δύο ματς με τον Ατρόμητο και την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:

«Η απόφαση αναβολής των αναμετρήσεων της Λαμίας με Ατρόμητο και Λάρισα, από τα αρμόδια όργανα, στο πλαίσιο της διαφύλαξης της δημόσιας Υγείας, ήταν απόλυτα λογική. Η ομάδα έχει αυτή την στιγμή 10 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού, τη στιγμή που ένας εκ των ποδοσφαιριστών μας νοσηλεύεται με Covid 19 από το βράδυ του Σαββάτου, στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας μάλιστα αντιμετωπίσει έντονα τα συμπτώματα της νόσου. Επίσης μια ολόκληρη οικογένεια ποδοσφαιριστή μας, νοσεί από την μεταδοτικότητα του φονικού ιού.

Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες από πλευράς ΑΕΛ μία στοχοποίηση προς το πρόσωπο του κυρίου Μαυρωτά, ο οποίος έπραξε με αίσθημα ευθύνης για να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις την ώρα που η πανδημία έχει καθηλώσει ολόκληρη την χώρα. Όπως άλλωστε έπραξε ξανά στο μεταξύ μας ματς στις 8 Νοεμβρίου που και τότε με αίσθημα ευθύνης ανέβαλε τον αγώνα για να διαφυλάξει την δημόσια υγεία, με δύο κρούσματα, παρόλο που δεν το ανέφερε πουθενά τότε το πρωτόκολλο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τραπέζι στον Παρνασσό! Ευχόμαστε στον κ. Κούγια και στην ΠΑΕ ΑΕΛ, Καλές Γιορτές με Υγεία!».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 20:18Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει