Αποπομπή Αρ. Μπασδάνη και ανοιχτή στήριξη Απ. Αθανασού, εξετάζει η Ζέττα Μακρή

“ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ εκτεθειμένη και βιαστική” χαρακτηρίζει την Ζέττα Μακρή η Συγγρού, η οποία είχε στηρίξει δημοσίως την υποψηφιότητα Αρ. Μπασδάνη

“Βιάστηκε να στηρίξει και μάλιστα δημοσίως, τον δημοτικό της Σύμβουλο Αριστοτέλη Μπασδάνη, η κ. Μακρή, ο οποίος, ηθελημένα ή μη, κινείται κόντρα στην ενότητα της παράταξης, γεγονός που την εκθέτει ανεπανόρθωτα, ειδικότερα εφόσον η ίδια γνώριζε πάρα πολύ καλά ότι είχαμε επιλέξει ποιόν θα στηρίξουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ζητώντας την άποψη όλων των θεσμικών μας εκπροσώπων στο Νομό είχαμε καταλήξει στο πρόσωπο του κ. Απόστολου Αθανασού…”, δήλωσε πριν λίγα λεπτά, σε δημοσιογράφο του e-Volos.gr, πηγή μας μέσα από την Συγγρού, καταλήγοντας:

“Θέλουμε να πιστεύουμε, τέλος, ότι η κ. Μακρή δεν γνώριζε και ότι τώρα που έμαθε θα ενεργήσει υπέρ της ενότητας της παράταξης, στηρίζοντας ανοιχτά πλέον την υποψηφιότητα του κ. Αθανασού. Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι ανάλογα με τις επιλογές του κ. Μπαδάνη, ο οποίος ελπίζουμε να κάνει πίσω, θα δράσει και η κ. Μακρή εις ότι αφορά την υποστηριζόμενη από την παράταξή μας δημοτική της ομάδα…”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει