«Αποσάθρωση των δομών του Υπουργείου Οικονομικών στην Μαγνησία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση το Ανεξάρτητου Βουλευτή Μαγνησίας Πάρι Μουτσινά,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών την επιστολή του Συλλόγου Εργαζόμενων στις Δ.Ο.Υ. Νομού Μαγνησίας για τα προβλήματα που δημιουργούνται στους εφοριακούς του Νομού, από το πρόσφατο Προεδρικό Διάταγμα περί «Οργανισμού του Υπουργείου Οικονομικών».

Με την αναφορά του ο βουλευτής επεσήμανε:

«Κύριε Υπουργέ,

Μέσα από την αναλυτική επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομού Μαγνησίας αναδεικνύεται η εφαρμογή των άκριτων συγχωνεύσεων και περικοπών που επιβάλλονται από την εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. Συγχωνεύσεις και περικοπές που θα οδηγήσουν τελικά στην αντίθετη κατεύθυνση από την επιδιωκόμενη που είναι η εξοικονόμηση πόρων, δηλαδή στον αποσυντονισμό και στη δυσλειτουργία του κράτους, με αποτέλεσμα την απώλεια εσόδων και την επιβάρυνση των συναλλασσόμενων πολιτών.

Επειδή οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σαν απλά «πιόνια» σε συμπιεζόμενα οργανογράμματα, και επειδή ο Νομός Μαγνησίας με τους 210.000 κατοίκους, με λιμάνι, με δύο αεροδρόμια και με τρία νησιά επιζητά την ορθολογική λειτουργία της δημόσιας διοίκησης ώστε να επιδιώξει την ανάπτυξη και την πρόοδο, σας παρακαλώ να εξετάσετε ουσιαστικά την συνημμένη αναφορά.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει