Αποστάσεις από τον επικεφαλής Μ. Πατσιαντά κρατούν οι Δρόμοι Συνεργασίας

Με αφορμή την συμμετοχή του και την ομιλία του στην εκδήλωση υπό τον Δ. Στρατούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την κοινή δήλωση των Δημοτικών Συμβούλων Βόλου, της παράταξης Δρόμων Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Πέμπτη 6/8/2015 πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου πολιτική εκδήλωση της ιστοσελίδας Iskra. Στο πάνελ των ομιλητών παρευρέθη για χαιρετισμό και ο Μ. Πατσιαντάς. Ως δημοτικοί σύμβουλοι της κίνησης αλλά και ως απλά μέλη της, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως στην συγκεκριμένη εκδήλωση οι Δρόμοι Συνεργασίας δεν εκπροσωπήθηκαν πολιτικά στο σύνολο τους από τον Μ. Πατσιαντά, ο οποίος μίλησε ως απλός δημοτικός σύμβουλος, εκφράζοντας προσωπικές και μόνο απόψεις, όπως εξάλλου και δικαιούται.

Είναι γνωστό πως οι Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης είναι μια αυτόνομη δημοτική κίνηση που εκφράζει αρχές και αξίες με θέσεις και μέλη πολύ πέραν του συγκεκριμένου χώρου που διοργάνωσε την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Οι Δρόμοι Συνεργασίας Ανατροπής και Αλληλεγγύης θα επιμείνουν στην διατήρηση και ενίσχυση της παρέμβασης μας στα πλαίσια της αυτονομίας στον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να υπηρετήσουμε συνθετικά και συλλογικά όχι μόνο τους δημότες που μας στήριξαν αλλά το σύνολο του λαού του Βόλου, αντιμετωπίζοντας την σημερινή δημοτική αρχή της αυταρχικότητας, της αυθαιρεσίας, της ιδιοτέλειας και της προχειρότητας με θέσεις και τεκμηριωμένο λόγο χρησιμοποιώντας πάντα δημοκρατικά μέσα.

Ανδρέου – Μεϊκοπούλου Ελένη
Αποστολάκης Ιάσων
Γαργάλας Κωνσταντίνος
Δραμητινός Ματθαίος
Κοκκινάκη Φωτεινή
Μολοχίδης Ιωάννης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει