«Αποχαιρετώ τη Βουλή πολιτικά ηττημένος»Την τελευταία του ομιλία στη Βουλή, πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί το Ποτάμι δεν κατεβαίνει στις ερχόμενες εκλογές. Και εγώ προφανώς, δεν θα είμαι στην επόμενη . Όπως είχα πει η μεταπήδηση σε άλλη κομματική βάρκα ή μάλλον μαούνα, στο δικό μου αξιακό σύστημα ισοδυναμεί με προδοσία. Μασκαραλίκια δεν χωρούν στη δική μου ζωή. Αποχωρώ από τη Βουλή και παραιτούμαι από την ηγεσία του Κινήματος που ίδρυσα αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα στις ευρωεκλογές» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους 86 χιλιάδες πολίτες που μας ψήφισαν στις ευρωεκλογές. Τους ζητώ να μην χάσουν αυτό που τους έκανε Ποτάμι. Τους ζητώ να είναι υπερήφανοι γι’ αυτά που καταφέραμε. Ειλικρίνεια, ευθύτητα, αλήθεια» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Σκοπός της ζωής είναι να ηττάσαι από ολοένα και μεγαλύτερα πράγματα. Aποχαιρετώ τη Βουλή πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος, αλλά τελικά υπερήφανος για την προσφορά του Ποταμιού στην κοινωνία και την πατρίδα. Και αισιόδοξος ότι ο σπόρος που ρίξαμε θα φυτρώσει ξανά. Σας ευχαριστώ» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Πηγή φωτό: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019, 15:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει