Αποχώρησαν Κωνσταντίνα Φλώρου και Πόπη Γαλετσά από το GNTM- Οι πρώτες τους δηλώσεις


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 09:04

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την άλλη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, οι παίκτριες του GNTM κλήθηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης της Δευτέρας να λάβουν μέρος σε ένα διαφημιστικό βίντεο γεμάτο λάμψη και αισθησιασμό.

Με τον πελάτη να παρευρίσκεται στα γυρίσματα, το κάθε κορίτσι έπρεπε να επιστρατεύσει όλη τη γοητεία και να σαγηνεύσει τις κάμερες, ενώ προωθούσε ένα πολυτελές λάδι σώματος.

Η πλειονότητα των κοριτσιών δυσκολεύτηκε να δώσει το αποτέλεσμα που οι κριτές περίμεναν από τις εννέα καλύτερες του GNTM.

Στο πλατό, οι κριτές ήταν πολύ απογοητευμένοι από τις επιδόσεις των κοριτσιών και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα. Τελικά, αποφάσισαν πως πρέπει να αποχωρήσουν από το GNTM η Κωνσταντίνα Φλώρου και η Πόπη Γαλετσά.

 

 

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής τους, οι δύο κοπέλες έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω σήμερα εδώ πέρα. Πίστευα πως θα φτάσω πάρα πολύ ψηλά και ακόμη το πιστεύω για τον εαυτό μου. Και έξω. Και θα προσπαθήσω πάρα πολύ για πάρα πολλά πράγματα» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα.

Και η Πόπη πρόσθεσε: «Ήρθα, έφυγα, ξαναήρθα, ξαναφεύγω. Δεν θα ξανάρθω. Είμαι πάρα πολύ καλά. Εμένα το βίντεό μου, μου άρεσε. Ό,τι ήταν να γίνει έγινε. Βγαίνω έξω και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα».

 

 

Πηγή: govastileto.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019, 09:04

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει